1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580355 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2216196

Sv: Silly Season 2021-2022
Rico01: Jag har inte följt SHL på två säsonger och inte sett honom spela. Han är inte den största spelaren på isen men han verkar ju ha producerat poäng i Oskarshamn. Uppenbarligen ser ju Rögle något i honom.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2021-2022
Johan J: De såg en spelare som gjort bra med poäng under två säsonger i ett bottenlag i SHL. Men han är dyr och IKO vill inte ha kvar honom då de sett till pengarna anser att han kanske inte kommer få lyfta den speltid han bör för att betala sig. De anser sig ha värvat in de poängen redan och vill nu få loss pengar till bredd. Så har jag förstått det.

Men nåt luktar fishy här, de sitter alltså på en dokumenterat poängstark spelare som senaste säsongens finallag gladeligen tar över. Verkar himla märkligt när de i honom rent hockeymässigt vet vad de får. Och har på kontrakt dessutom. Varför då värva in nya, dyra utländska chansningar istället?

Nä här gömmer sig mer än bara hockeyrelaterade orsaker och jag tycker det känns som en dyr chansvärvning av ett lag med guldambitioner. Hans litenhet h a r betydelse också, en stor del i Rögles styrka förra säsongen var deras storlek. De var fruktansvärt tunga att stå emot
Låst ämne

Sv: Silly Season 2021-2022
Johan J: Precis, och jag tror de flesta här skulle säga att de vore nöjda med honom om han skrivit på för Timrå så bara för att han väljer ett annat SHL-lag gör honom inte till en dålig spelare som ingen ska vara rädd för. Mats Näslund åkte mellan benen på vuxna spelare när han var barn (har jag fått berättas för mig) och var väl aldrig ett fysiskt monster men hade annat som gjorde honom till en väldigt bra spelare på sin tid. Elias P är ett annat exempel på en spelare utan stor fysik men med ett målsinne utan dess like. Jag hoppas inte att Kelleher gör poäng mot Timrå men jag kommer inte vara lugn för det och kommer definitivt inte förminska hans kvaliteter. :)
Låst ämne