1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581577 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2216202

Sv: Silly Season 2021-2022
Johan J: De såg en spelare som gjort bra med poäng under två säsonger i ett bottenlag i SHL. Men han är dyr och IKO vill inte ha kvar honom då de sett till pengarna anser att han kanske inte kommer få lyfta den speltid han bör för att betala sig. De anser sig ha värvat in de poängen redan och vill nu få loss pengar till bredd. Så har jag förstått det.

Men nåt luktar fishy här, de sitter alltså på en dokumenterat poängstark spelare som senaste säsongens finallag gladeligen tar över. Verkar himla märkligt när de i honom rent hockeymässigt vet vad de får. Och har på kontrakt dessutom. Varför då värva in nya, dyra utländska chansningar istället?

Nä här gömmer sig mer än bara hockeyrelaterade orsaker och jag tycker det känns som en dyr chansvärvning av ett lag med guldambitioner. Hans litenhet h a r betydelse också, en stor del i Rögles styrka förra säsongen var deras storlek. De var fruktansvärt tunga att stå emot
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2021-2022
mikenomad: Mja, men tror nog att de finns stora möjligheter att Kelleher exploderar i Rögle. Jag har en känsla av att det var lite knorr på sidan om I OIK men jag tror Abbotts kan få ordning på honom. Jag sätter ut en varning där?.
Låst ämne

Sv: Silly Season 2021-2022
mikenomad: Utan att ha några statistiska fakta bakom så undrar jag inte om Rögle värvat en pp-forward.
Av det jag sett Kelleher så var han väldigt involverad i alla IKO:s numerära överlägen medan han förde en väldigt anonym tillvaro i fem mot fem-spelet.
Kan vara en briljant lösning för Rögle som tappat mycket pp-spets från förra säsongen och som på fler än ett sätt kan "ha råd" med en spelare som är så nischad.

Tror inte det betalat sig lika bra hos en nykomling som Timrå.
Låst ämne