1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580632 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2216627

Sv: Silly Season 2021-2022
sargad: Fast Olofsson-diskussionen är knappast grundat endast pga sportsliga grunder? Aldrig har väl den yngste timråfostrade killen i laget (efter Johansson) fått en sådan mobb emot sig i mannaminne i den här klubben, och varför? 3 år yngre än Dahlen och under utveckling, klart arbetsinsatsen ibland har mer att önska men utvecklingspotentialen finns alltid där på en sådan ung spelare, har svårt att t.ex se den andre Jacob i laget som kostar mer pengar och har en högre ålder få samma typ av bemötande ifall han inte presterar i SHL, det är utan tvivel.
Jag tycker det osar jantelag från gubbar i keps i det här fallet pga andra orsaker.(med reservation för för att reta gallfeber på dessa med detta inlägg).
Men man har väl aldrig varit den som vill vara alla till lags och få mycket likes, hellre sticka ut hakan och berätta vad man tycker, det är vågat att dömma ut något då man sitter på en högre häst, fråga kolan. Idag sitter han med dumstruten på sig och vi huserar i finrummet, fortsatt trevlig kväll på er.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2021-2022
Rallarn: Det du bevittnar är forumets årliga val av "sämstigaste Timråspelaren".

Stålsätt dig inför en säsong där enkom de ofördelaktiga aspekterna av spelaren i fråga alltjämt bereds spaltmeter i Hockeysnacks Timråbok och belyses.
Där absolut inget kan påverka opinionen oavsett hur vinklat och enögd det kan verka te sig.
Vi har helt enkelt bestämt oss, meste-sämste-Timråspelaren 21/22 är sedan länge korad!

Lite synd att Ohårde drog till Öret annars hade vi haft tre sämst-vinnare på isen den 11e September!

Go weekend
Låst ämne

Sv: Silly Season 2021-2022
Rallarn: Verkar ha låst sig lite för honom. Vet att han byggt på sig mycket muskler, de har nog dessutom förändrat hans spelstil i Skeå, verka ha tappat sitt driviga spel och självkänsla/självförtroende... men det kommer lossna till hösten tror jag !!
Låst ämne

Sv: Silly Season 2021-2022
Rallarn: Håller med dig Rallarn. Det var ett lågt inlägg av mig.
Ingen spelare/ledare i Timrå förtjänar såna typer av kommentarer på ett Timråforum såvida de inte medvetet försöker skada föreningen.
Låst ämne

Sv: Silly Season 2021-2022
Rallarn: Nä det är ju det jag försöker säga. Pappan har mycket pengar.....
Hur det sett ut på isen kan tom morsan se.

Alla hoppas nog att guldgallret ska bli guldbyxor, men killen behöver ta de stegen på en lägre nivå än SHL, anser jag.

Mobb? Visst måste vi väl få bedöma, kritisera och hylla våra spelare?
Låst ämne

Sv: Silly Season 2021-2022
Rallarn: i vilket ämne förutom hockey pratar vi om? Vad är det förutom sportsliga grunder du pratar om?
Personligen så ser jag bara vad han gör på isen, och det är för lamt och vekt. Visst gör han en och annan bra grej men det händer för sällan. Jag ser oftast en kille som inte tar i till 100 procent, en glaslirare som helst vill stå på blå och få smörpass. Men han kanske blommar ut i år. Större under har ju skett.!
Vore ju najsigt om vi Timråfans fick en ny guldklimp bara sådär. Jag ger han 5 matcher i SHL om han är som han var i HA.
Låst ämne