1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582369 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2216729

Sv: Silly Season 2021-2022
Olle: Det som framstår som märkligt är att Olofsson fått ngn form av stämpel på sig i detta forum. Stämpeln verkar färgas av hans pappas ekonomiska situation. Påståendet verkar vara att Jacke är lat och att han glider omkring och lutar sig mot pappa. Så jävla tröttsamt med dylika jävla drev. Lägg av för fan! Jacke vill lyckas och tar inte ett skit för givet. Han har en enorm uppsida som Nubben ser. Gissar på att Nubben har bättre koll än er - tröttsamma vuxenmobbare💀.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Silly Season 2021-2022
Octagon: slappna av. Tänk på alla hackkycklingar genom åren som INTE haft en rik farsa. Hur synd är det inte om alla Molinders och Hardegårds i så fall?

Man kan ju vända på det där och säga att vissa verkar hålla honom under armarna för att han är en egen produkt, den typen av tålamod tror jag inte att en klubb som Timrå har råd att ha. Enorm uppsida säger du? Any day now? Oliver Johansson har inte vunnit guldgallret, han har inte spelat i SHL med Skellefteå, men om man måste välja tycker jag man ska lägga krutet på honom. Hellre någon med en kraftigt stigande potentialkurva än en med en kurva som i bästa fall har planat ut. Med det sagt, Olofsson får väldigt gärna överbevisa, det skulle vara fint att se honom mogen för en ordinarie plats i ett SHL-lag.
Låst ämne

Sv: Silly Season 2021-2022
Octagon: Det är tröttsamt att många som befinner sig i detta forum inte förstår den kritik som framförs.
Jag går i god för alla när jag säger att alla supportrar vill att alla Timråspelare ska utvecklas och bli det bästa de kan bli och föra Timrå till framgångar utan like.
Likt förbannat är vi i ett öppen forum där vi måste få vända på stenar, kritisera, hylla, fundera mm?
Tål man inte detta så kanske man ska undvika liknande forum.
Jag skulle vilja påstå att vi är väldigt humana och snälla i vårt forum..
Det är ingen jävla Modo-seans det här det allt måste hyllas och vara så jävla bra och bäst?
Högt i tak ger sundare forum med moderatorernas styrning
Låst ämne