1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577986 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2218780

Sv: Apropå nånting...
kulltorp: Regeringen planerar ju för att lätta upp ytterligare i september, och bland annat ta bort begränsningar för allmänna sammankomster, vilket innebär att vi får publik på matcherna. Men det hänger ju mycket på att snorungarna vaccinerar sig i stället för att trängas på nattklubb. Det den gruppen som hotar ett fortsatt lättande av restriktionerna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
hubbenorlen: tycker inte det borde vara så komplicerat att sköta det på ett säkert sätt. Hade kunnat se ut såhär:

-alla som går på match ska vara fullvaccinerade
-Inga förkylningssymptom eller feber (Kan ha sån där värmepistol som snabbt kollar tempen på alla som kommer)
-2 stolar mellan varje sällskap, och varannan rad
-Släpp in och ut folk succesivt eller via nödutgångarna. Det innebär isåfall att man bara kan köpa biljetter online så man vet i förväg vilken sektion man ska till.
-Fler kiosker så att varje sektion har sin egen kiosk, Varje rad går en i taget och det kan organiseras av dom som sitter i speakerbåset tillsammans med ordningsvakter (kommunicerar via walkie-talkies)

Visst blir det en massa extra jobb, men det är fanimej bättre än tomma arenor tycker jag. Dom restriktionerna hade dom kunnat köra med även då pandemin var som värst till och med. Sällskap umgicks ju med varandra ändå och tror att varande jävel hade köpt att det var lite osmidigt att gå på match bara man faktiskt fått gå på match.
Kommentera