1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581406 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2219143

Sv: Apropå nånting...
Jalapeno: Jaa,,joo visst..Timrå hade oxå en historia gammalt tillbaka då vi var i högsta serien. Jag tänker mera i nutid än leva på gamla meriter.(Läs Modo)
Du säger att ni förtjänande platsen,,fnissar lite ..Både Gatstenens IF och Oskar fick ju ett friår och 40 miljoner extra pga av Covid avslutet och fortsätta satsa på kvalitetspelare, köper inte ditt resonemang riktigt. Jag bodde i Leksand i 7 år och vet hur snacket går nere på Noret. Ni var ju så gott som klara för SHL varje år innan serien ens börjat "skratt" Och ni är väl det enda lag i Sverige som tycker ni är svenska mästare utan att spela i högsta serien. Finns ett ord i svenska ordlistan som heter ödmjukhet. Slå upp det! Sen vet jag att det var en massa gamla stofiler som var med och grötade i föreningen och tyckte och tänkte. Nää..ni har en övertro på er i Dalarna...sen blir det magplask och återtåg .Det gulliga är att ni är lika glada för det..haha..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
snushane: "Jag bodde i Leksand i 7 år och vet hur snacket går nere på Noret." Ja i en hockeygalen ort så snackas det mycket skit om hockey men jag håller inte med om att den allmänna åsikten i Leksand är att vi var svenska mästare i HA.

"Ni var ju så gott som klara för SHL varje år innan serien ens börjat" Ja och sen gick vi ju upp typ varenda år också så då var ju snacket rätt i det fallet.

"Nää..ni har en övertro på er i Dalarna...sen blir det magplask och återtåg ." hoppas du inser ironin i detta.

"Det gulliga är att ni är lika glada för det..haha.." Det här är nog bland det mest korkade jag sett på denna sida. Vilken supporter firar inte ett återtåg?
Kommentera