1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581946 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2219139

Sv: Apropå nånting...
snushane: "lilla Leksand" orten må vara liten men klubben är en av dom största hockeyklubbarna i Sverige.

"Före det var vi i Shl i över 10 år" Gulligt Leksand var i högsta serien i 52 raka år.

"Hur många ggr har jojolaget Leksand gått upp och åkt ner vet jag inte, men många ggr är det!" Det är exakt därför jag vet hur det är som nykomling och jag vet hur det är att överskatta sitt egna lag bara för att man var bra i HA.

"Dom hade turen att få vara kvar precis som Leksand fick säsongen då covid bröt ut." Okej men både Leksand och IKO visade ju förra året att vi ändå var topp 12 i Sverige och därför förtjänar vår plats. Hade vi inte varit bra nog för SHL så hade vi väl en av oss åkt ur istället för HV?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Jalapeno: Jaa,,joo visst..Timrå hade oxå en historia gammalt tillbaka då vi var i högsta serien. Jag tänker mera i nutid än leva på gamla meriter.(Läs Modo)
Du säger att ni förtjänande platsen,,fnissar lite ..Både Gatstenens IF och Oskar fick ju ett friår och 40 miljoner extra pga av Covid avslutet och fortsätta satsa på kvalitetspelare, köper inte ditt resonemang riktigt. Jag bodde i Leksand i 7 år och vet hur snacket går nere på Noret. Ni var ju så gott som klara för SHL varje år innan serien ens börjat "skratt" Och ni är väl det enda lag i Sverige som tycker ni är svenska mästare utan att spela i högsta serien. Finns ett ord i svenska ordlistan som heter ödmjukhet. Slå upp det! Sen vet jag att det var en massa gamla stofiler som var med och grötade i föreningen och tyckte och tänkte. Nää..ni har en övertro på er i Dalarna...sen blir det magplask och återtåg .Det gulliga är att ni är lika glada för det..haha..
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Jalapeno: På din sista rad får jag inflika, att det är stooooor skillnad på att slåss för sin överlevnad första året, mot att få ett friår och hinna bygga upp laget för år två!!
Det är vad som menas och avses. Med all sannolikhet hade ni eller Oskarshamn åkt ur år 1....
Kommentera