1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581715 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2220003

Sv: Försäsong 2021
sargad: Vet inte men vi har ju ett brett lag och jag antar att Freddans filosofi är att använda träningsmatcherna till att rulla på så många olika formationer som möjligt. Inte att spela ett tänkt startlag i SHL och försöka få så många tillfällen som möjligt att nöta ihop det. Och då får några vila varje match. Sen kan man ju tycka vad man vill om det.
Ingen Hartmann heller ser jag btw
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Försäsong 2021
mikenomad: Om man ska jobba ihop en grupp, så kan jag tycka att detta är den enda vägen att hantera det på. Man måste ge alla en chans att visa upp sig och möjligtvis dyker konstellationer upp under resan som fungerar. Även såna som man kanske inte trodde på.
Så självklart ska han rulla runt på folk på försäsongen, det är det den är till för. Anser jag.
Låst ämne

Sv: Försäsong 2021
mikenomad: Är väl ganska självklart att alla måste få några matcher i benen inför starten.
Låst ämne

Sv: Försäsong 2021
mikenomad: Jag är sjukt imponerad av Timrås upplägg hittills inför den här återkomsten i SHL.

Det finns nya och några gamla genomtänkta spelare, det finns en frän plan. Det finns en grupp ledare och tränare som ser sin viktiga del i helheten. Den sköna timråandan växer och känns starkare än på årtionden!

Träningarna och träningsmatcherna blir små pusselbitar i något mycket större! Brynäs hade absolut kommit lite längre än oss i att snabbt skicka puck inom laget. Vi knåpade med andra pusselbitar i onsdags. Vi visade dock solklart att inget lag eller någon organisation kan räkna bort Timrå IK den här säsongen.

Härligt att Fältmarskalken Freddan och hans trojka stuvar om och laborerar i träningsmatcherna. Andra lags videoanalytiker kommer att riva sina hår inför allvaret när allt drar igång:)

Den där Jonas Torines är en ledartyp jag gillar. Vilken snubbe!

Jag tror att det är något riktigt stort på gång med ”THE BIG RED MACHINE”.

Släpper dessutom pandemin, då kan vi garanterat få riktigt sköna publiksiffror senare i höst och i vinter...

Fan vad jag längtar till första nedsläpp i SHL!
Låst ämne