1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

546378 inlägg · 6214 ämnen

Inlägg #2222408

Sv: Apropå nånting...
Jag menar, att det ser rätt så trubbigt ut är ju inte så konstigt. Vi har, på sin höjd, två kedjor som har potential att vara offensiva krafter, och då ska vi komma ihåg att andrakedjan består av tre som inte visat nästan någonting av de kvaliteterna på SHL-nivå. Sedan består resten av forwardsbesättning av spelare som snarare gnuggar än lirar. Jag tror att det kommer komma in 1-2 forwards för de högre kedjorna under hösten, senast januari. Möjligen tre om det blir tunga skador.
+13
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Icingpucken: Sällan man är härinne nuförtiden, och än mer sällan som man skriver. Dina åtta raderna är på pricken. Det behövs inget mer för att förstå. Det är bara att ta in att precis så där är det. Nu väntar jag med nästa inlägg till dess att det är dags att kommentera värvningar/truppläget längre fram.
+5
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Icingpucken: Jo så är det ju. Men jag tycker Nubben gjort rätt ändå genom att bygga en stomme från HA, även om jag inte ser så många kommer ta det där klivet som det snackas om. Att bygga en kultur är jätteviktigt. Sedan tror jag precis som dig att vi behöver plocka in några under säsongens gång.
+4
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Sanny tippar Brynäs på 13:e. Lite märkligt att han tippar dem före oss när han betygsätter dem som ett sämre lag än oss. Klassisk "slentrianplaceringstips" för att vi är nykomlingar?
+6
Kommentera