1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577968 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2222441

Sv: Apropå nånting...
Labban: Dom spelare jag är säker på kommer göra det bra som är kvar från ifjol är Lundin, Lööke och A.Carlson. Dom 3 hade försvunnit som en avlöning om vi inte gått upp och förmodligen för en roll i andra kedjan oavsett lag, Carlson hade gått i på 6 backar också.

Mitt största frågetecken av kvarvarande spelare är Lodin. Mina förhoppningar är skyhöga, han har nå jävulska skills och hans explosivitet är inget man skämtar bort. Hans problem är dock att han kan bli för kreativ, kan han tona ner de och låta bli den där sista finten innan skott/pass så kommer han vara fantastisk. Men han kan lika gärna bli en Olofsson typ som åker 8 varv i offensiv zon för att inte utträtta ett skit för att sedan tappa pucken och inte ha ork kvar i benen för att jobba hem.

Vi får hoppas den tilltänkta förstakedjan leverar, det kommer vara nyckeln i år. Våra fjolårsstjärnor kommer behöva lugnet att hitta sitt eget spel på en högre nivå.

I Slutändan tror jag ändå vi hamnar på play-in placering, kanske till och med tar oss in i riktiga slutspelet via play-in.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Öndulat: jag håller med dig i allt utom med Carlsson. Jag har känslan av att han väger för lätt, inte räcker till riktigt på den här nivån. Jag hoppas att jag har fel, han var otroligt bra förra säsongen. Och han verkar också vara en kanonkille!
Kommentera