1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581749 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2223263

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Jag tror allmänna åsikten är att Rifalk är bättre än Johansson och utan att ha sett någon av dom spela så hade jag i alla fall hellre haft Clang än Rajaniemi.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Jalapeno: Ja absolut, så håller jag med om Rifalk.
Clang är ju en upcoming,men Rajaniemi har testat på landslagsspel och gjorde det godkänt och Johansson har visat sig ändå hålla fullgod SHL nivå. En 3:a som de flesta andra "experter" satt tycker jag är mer nära sanningen. Så
Var väl mest ute efter att en 2:a är riktigt snålt.

Även tränarsidan med en 2:a där man har den största kriterien att vi har för få ledare, men att Abris och Ros ej har koll på att Molinder stärkt upp på ledarsidan och att det då är 3 tränare plus målvaktstränare.
Backsidan och forwardssidan håller jag med om betygen.
Där backsidan får lika betyg som Rögles och Timrås forwards får en 2: där mycket handlar om att spelare Lööke, Lundin och Lodin tar klivet, gör dom det så slutar ju betyget högre efter säsongens slut.

Även om jag faktiskt själv tror att det inte lär dröja länge innan Nubben är ute på marknade efter lite spets. Vi är väldigt skadekänsliga och jag tror att det lär räcka med att 2 av våra "toppspelare" är borta för att det skall bli riktigt tunt framåt..
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Jalapeno: Håller med. Rifalk/Clang är på förhand ett betydligt starkare målvaktspar än Johansson/Rajaniemi. Men 2:a är snålt
Kommentera