1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581244 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2223270

Sv: Apropå nånting...
Jalapeno: Ja absolut, så håller jag med om Rifalk.
Clang är ju en upcoming,men Rajaniemi har testat på landslagsspel och gjorde det godkänt och Johansson har visat sig ändå hålla fullgod SHL nivå. En 3:a som de flesta andra "experter" satt tycker jag är mer nära sanningen. Så
Var väl mest ute efter att en 2:a är riktigt snålt.

Även tränarsidan med en 2:a där man har den största kriterien att vi har för få ledare, men att Abris och Ros ej har koll på att Molinder stärkt upp på ledarsidan och att det då är 3 tränare plus målvaktstränare.
Backsidan och forwardssidan håller jag med om betygen.
Där backsidan får lika betyg som Rögles och Timrås forwards får en 2: där mycket handlar om att spelare Lööke, Lundin och Lodin tar klivet, gör dom det så slutar ju betyget högre efter säsongens slut.

Även om jag faktiskt själv tror att det inte lär dröja länge innan Nubben är ute på marknade efter lite spets. Vi är väldigt skadekänsliga och jag tror att det lär räcka med att 2 av våra "toppspelare" är borta för att det skall bli riktigt tunt framåt..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: På tal om något(någon) helt annat, Magnus Pääjärvi. Har någon hört någon om honom? Finns det någon chans alls eller tror ni han endast hade varit intresserad om Lander valt Timrå?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Som sagt har jag aldrig sett Rajaniemi spela men om man kollar stats så är 89-90% och 2.5-3 GAA som han legat på senaste 4 senaste åren riktigt svagt. Johansson bör som du skriver hålla god SHL klass men jag kan förstå varför dom sätter en 2a men jag hade även förstått en 3a.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Ja tre i båset verkar ju vara ett framgångsrecept. Något Fredde fått tips om hemifrån Bjästa kanske?
Kommentera