1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581739 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2223735

Sv: Försäsong 2021
Icingpucken: Instämmer helt i din oro.
Lööke och Lundin skall först och främst bevisa att de kan leverera utan Dahlén vid sin sida, sen växa in i SHL kostymen på det. Även om det bara är försong så har jag som också många andra redan innan trott att detta forwardsbygge är byggt för mycket på breddspelare.
Tror Nubben lär vara rätt tidigt ute på marknaden efter forwards ärligt talat.

Hoppas ju dock att min oro är obefogad och att vi sitter här 15 omgångar in i säsongen med flera utropstecken bland forwards istället. 😁👍
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Försäsong 2021
Sputnik: Ja visst kan man känna viss oro. Men hur bra såg det egentligen ut förra försäsongen? Var spelet lysande då, inte som jag minns det i alla fall. Vi kommer nog att få stryk mot Luleå, men rent spelmässigt så hoppas jag och tror att det blir bättre. Jag upplever det som att det handlade mycket om inställning igår., plus att formationerna inte riktigt känner varandra än. Så att Ante och co. inser allvaret och att spelarna också får in det i huvudet, borde leda till en rejäl uppryckning. Det som var rejält negativt igår, framför allt i tredje var hur förvirrat det var i egen zon. Oerhört många stresspassningar som gick fel. Det var en negativ förändring mot tidigare matcher. Jag känner mig osäker på om både Svensson och Westerlund fixar klivet upp till SHL. Anfallsspelet hade mycket mer att önska, men där tror jag det mer handlar om att hitta rätt kombinationer och det måste man sätta till nästa match. Jag tycker att vi borde ha fixat formationerna betydligt tidigare än nu när vi bara har två matcher kvar innan allvaret börjar.
Låst ämne