1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581152 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2223732

Sv: Försäsong 2021
Mitt största frågetecken är alltjämt spelet i fem mot fem när förstakedjan inte är på isen. Det finns potential hos Lundin, Lööke och Lodin, men kemimässigt verkar det inte riktigt stämma än, och innan det klickar för dem, om det ens kommer göra det, kommer vi vara sjukligt beroende av att Hanzl och Rattie levererar, där jag inte är orolig i den förstnämndes fall. Det skriker klass om denne center. Därefter är det klent. Andersson och Hartmann gör ett bra jobb, det är möjligt att de med Liljewall kan bli en bra, gnuggande tredjekedja. Men fjärdekedjan kommer inte ge oss många poäng alls, oavsett vilka av Boyce, Madsen, Walli, Olofsson, Blomqvist, Liljegren som spelar. Jag hoppas det finns lite pengar över till en mer offensivt spetsig forward eller två som kan anlända där efter att NHL-lagen gjort sina gallringar vilket kommer få ringar på vattnet.

Backsidan är jag mindre orolig för, likaså målvaktssidan. Det finns frågetecken kring Westerlund, det ser inte ut som att han kommer ta det där klivet man i många år hoppats på, utan det ser alltjämt lite för slött ut i tanken och buggarna allt för ofta. Svensson kommer göra ett gott jobb som 7-8-back när Didde är tillbaka. Zajac en klassback och med LaLeggia i spel så har vi två bra offensiva kreatörer där.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Försäsong 2021
Icingpucken: Instämmer helt i din oro.
Lööke och Lundin skall först och främst bevisa att de kan leverera utan Dahlén vid sin sida, sen växa in i SHL kostymen på det. Även om det bara är försong så har jag som också många andra redan innan trott att detta forwardsbygge är byggt för mycket på breddspelare.
Tror Nubben lär vara rätt tidigt ute på marknaden efter forwards ärligt talat.

Hoppas ju dock att min oro är obefogad och att vi sitter här 15 omgångar in i säsongen med flera utropstecken bland forwards istället. 😁👍
Låst ämne