1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581048 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2224178

Sv: Försäsong 2021
Sputnik: Rent spontant känns väl det som ett sjukt överpris. Här ser man vad desperationen med sitt nakna och smärtsamma ansikte kan orsaka. Sörensen var dominant i sitt lag (Vita Hästen, var det väl?) de matcher som han deltog förra säsongen. Nu förväntas han då leverera ett kliv upp i systemet, mot väldigt mycket bättre motstånd. Han kommer förstås hamna i centrum och kan säkert göra en viss skillnad för sitt lag, men notan för det känns ordentligt maxad.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Försäsong 2021
Rip Kirby: "Nu förväntas han då leverera ett kliv upp i systemet,"

Han har ändå spelat en hel del i första femman i San Jose, att det är en nivå upp vettefan.
Låst ämne

Sv: Försäsong 2021
Rip Kirby: Sörensen i vita hästen var ju ett sätt för honom att hålla igång också. Tycker han dominerade även fast han åkte runt på en skridsko, tog många korkade utvisningar och fjantade på. Ger han upp och drar från NHL så lägger han nog i ett par växlar till SHL för då är det ”på riktigt” för honom igen. För dålig för NHL, flera klasser bättre än allsvenskan och förmodligen en toppforward i SHL. Tror han blir nyttigare, rent sportsligt, för DIF än vad Dahlén skulle vara för oss i SHL. Sen kanske jag är felinformerad men har inte DIF fått en hel drös med skador/avbräck? Dom kanske behöver slanta upp dom här pengarna för att garantera att han inte drar till KHL eller gör en ”Lander”.
Låst ämne

Sv: Försäsong 2021
Rip Kirby: Det är väl snarare så att han förväntas leverera ett kliv NED i systemet? Mot mycket sämre motstånd jämfört med NHLs nivå.
Låst ämne

Sv: Försäsong 2021
Rip Kirby: Nja tycker det låter ganska rimligt för en spelare av hans kaliber. Det blir 250k i månaden vilket är mycket såklart, men står nog i paritet med spelare som Möller, Robert Rosén etc
Låst ämne

Sv: Försäsong 2021
Äre bara didde som fattas? Och varför isåfall?
Låst ämne