1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581367 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2224991

Sv: Försäsong 2021
kulltorp: när vi spelade mot löven var känslan att Timrå var tyngre i närkamperna. När vi nu spelar mot luleå någon vecka senare känns vi väldigt klena i närkampsspelet. Timråspelarna slår ut med armarna mot domarna när man ger upp och tycker sig blivit orättvist behandlad i en närkamp men ingen verkar vara beredd att riktigt göra jobbet? Vet inte om det är nubbens fel. Är det ens freddans fel, vad har han för SHL-rutin förutom att ha blivit förnedrad i 55 raka omgångar?

Håller vi oss kvar så är tiden inne att satsa på en erfaren tränare. Så här oförberedda kan man inte vara. Sen tycker jag man kan ha överseende med spelare som Lööke, Svensson och Lundin, dom är (i princip) oprövade på den här nivån. Alla tre kommer inte acklimatisera sig och klara av det här. Däremot är det på nubben att värva bärande spelare som ska lyfta laget. Hanzl, Rattie eller båda två tror jag kommer få kicken inom 10 omgångar. Det måste vara lite Sonnenberg-mentalitet på värvningarna i den här prisklassen.

Jacob Olofsson spelar han gratis den här säsongen också eller? Det ser ut så.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Försäsong 2021
Olle: Olofsson måste lånas ut snarast. Det hade jag tyckt även om Timrå spelat i Allsvenskan.
Låst ämne

Sv: Försäsong 2021
Ganska bra…

Lätt för mig att komma gnällandes nu men försäsongsmatcherna inför i år kan man ställa sig frågande inför…

Äh nu får jag rycka upp mig…
Låst ämne

Sv: Försäsong 2021
För att komma med nåt positivt tycker jag att PP har sett bra ut hittills, tror att detta lag kan göra en hel del mål där denna säsong.
Låst ämne

Sv: Försäsong 2021
Det är väldigt oroväckande att Albin Carlson under hela försäsongen inte har varit ens nära att nosa på den klass han höll under förra säsongen. Och hujedamig vad tunt det är offensivt om inte Hanzl-Rattie tokpresterar i varje match
Låst ämne