1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581537 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2225067

Sv: Försäsong 2021
kulltorp: Exakt och precis, som jag dessutom har skrivit innan så var det ett extremt tungt tapp då Dahlén på nått sätt varit navet i Timrå, han har dels vågat ställa krav på medsspelare men också varit en som gått i bräschen och varit en sann ledare.
Vem tar tag i det nu? Lite som att tänka tanken hur Skelefteå skulle klarat sig utan Lindström i modern tid, så viktig har Dahlén varit för Timrå.

När inte Heller Lander valde att komma hem heller så har vi inte den där naturliga ledaren, som dessutom är en klubbikon.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Försäsong 2021
Sputnik: Som någon dessutom nämnde så är Hållander lite av ett drömnamn, det som skulle kunna tala för en utlåning är ju en stor roll i Timrå. Luleås forwardsuppsättning är ju fullspäckad redan och en 3:e eller 4:e kedjeroll skulle inte gynna honoma alls.
Låst ämne

Sv: Försäsong 2021
Sputnik: Bojjan, Hartmann och Lodin är väl de jag ser som ledaren utanför isen i nuläget. De är spelare som vill mycket och är optimistiska och gärna vill ha med sig medspelare. Bojjan har överraskat mig en del jag tycker han gör ett riktigt bra jobb på isen dessutom i dessa försäsongsmatcher i förhållande till sin kapacitet. Men ingen kommer kunna ersätta Dahlén så är det. Han har inte bara spelförståelsen utan lyfter hela laget. Liljewall är en trygg och stabil person men kanske inte riktigt den pådrivande typen av kapten.
Låst ämne

Sv: Försäsong 2021
Jag tycker inte man ska missbruka kraftuttryck och dyl eftersom de tappar i värde då. Jag har inte på något vis gett upp men ikväll kan jag tycka att man kan plocka fram den gamla fina jämförelsen pojkar mot män. Det var exakt så det kändes matchen igenom. Luleå kändes spelare för spelare som fysiska monster jämfört med oss och skillnaden i den individuella skickligheten var frapperande
Låst ämne