1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580628 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2225054

Sv: Försäsong 2021
Labban: Jag är orolig att hålrummet efter Dahlén, och då menar jag inte främst på isen, blir tufft. Han hade enorm förmåga att få laget att dra åt samma håll och skapa lagkänsla.
Tycker inte jag sett ngn lagkänsla på isen ännu.
Men det kanske kmr
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Försäsong 2021
kulltorp: Vore konstigt om lagkänslan inte skulle kunna infinna sig för att just Dahlén inte finns i föreningen.

Idag vart man synade på riktigt, spelare som Lööke och Lundin i stort sett osynliga, lika så de tänkta toppspelarna som Nubben plockat in.

Mest oroväckande är ändå det försvarsspel man presterar idag och det gäller hela laget, inte bara målvakt och backar, det kommer aldrig någonsin att fungera med ett passivt försvarsspel i tex fz där man hela tiden tar säkerhetsavstånd och helt är i avsaknad av presspel och aggresivitet.

Släpp sargen på Lördag och inse att det kommer att krävas en djävulsk arbetsinsats och x antal blåmärken för att lugga OIK på poäng.
Låst ämne

Sv: Försäsong 2021
kulltorp:
Skulle Dahlén ha trollat mot Luleå ikväll? Jag tror faktiskt inte det. Vår tid kommer, förutsett att försvarsspelet tightas till, och det ordentligt.
Låst ämne

Sv: Försäsong 2021
kulltorp: Exakt och precis, som jag dessutom har skrivit innan så var det ett extremt tungt tapp då Dahlén på nått sätt varit navet i Timrå, han har dels vågat ställa krav på medsspelare men också varit en som gått i bräschen och varit en sann ledare.
Vem tar tag i det nu? Lite som att tänka tanken hur Skelefteå skulle klarat sig utan Lindström i modern tid, så viktig har Dahlén varit för Timrå.

När inte Heller Lander valde att komma hem heller så har vi inte den där naturliga ledaren, som dessutom är en klubbikon.
Låst ämne

Sv: Försäsong 2021
kulltorp: Ja vem är ledaren i laget.. Vi har ett fåtal klasspelare. Ett gäng grabbar med talang som vill mycket, men inte får till det riktigt. Några som inte håller måttet alls och några som spelar på alibi mest hela tiden. Behövs någon som sätter ned foten och engagerar sig från bänken. Det jag är bekymrad att spelidé verkar saknas i mittzon och vid omställningar. Det var ju detta de skulle träna på enligt Freddan. Försäsong är dock försäong och resan har bara börjat i detta SHL-äventyr. Tror det kommer hända mycket i detta lag efter 52 omgångar om man jämför med förra säsongen.
Låst ämne

Sv: Försäsong 2021
kulltorp: Vore underbart att få hem Hållander på ett lån, där har vi ett klubbhjärta i jämförelse med Dahlens. Lär tyvärr inte ske.
Låst ämne

Sv: Försäsong 2021
kulltorp: den rollen hoppas jag att Didrik tar!
Låst ämne