1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581722 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2226053

Sv: IK Oskarshamn - Timrå IK 2021-09-11
Jag har inte kommit in på HS på hela matchen och förens nu.. "Tekniskt underhåll" haha lika bra då jag dragit stora sågen härinne. 😅
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: IK Oskarshamn - Timrå IK 2021-09-11
Sputnik: Ja för en gångs skull hade HS ett underhåll precis på rätt tid?
Låst ämne

Sv: IK Oskarshamn - Timrå IK 2021-09-11
Sputnik: LaLeggia och Zjaac skall inte spela ihop i 5-5 spel, Totalt ihåligt bakåt men de har skills framåt. Sätt dom ihop med en stabil back vid varsin sida istället. Sen måste försvarsspelet upp över hela isen. Man får ju skämmas över hur det såg ut de 2 första perioderna, inte bara backar som är problemet utan pucktapp på helt fel ställen från forwards. Det måste dessutom spelas mer kompakt i egen zon, mer tight ihop i slottet.

Detta är inte HA där forwards kan fuska och komma undan med det. Det hårda "tråkiga" jobbet måste göras, annars smäller det direkt på den här nivån, till och med mot Oskarshamn. Offensiven får komma i andra hand och kommer också blir fruktsam om man tightar ihop och återvinner puck på rätt ställen!

Sen vet jag inte varför man splittrar en fungerande checkingkedja, sätter Walli utanför och in med Oloffson och en kall Blomman? Olofsson är det tack och hej för, orkar inte se hans nonchalanta spel på isen längre!

Sen har Freddan lite att bevisa när det gäller SHL för mig, nu har han ingen Dahlén som själv kunde avgöra matcher i HA. Det såg inte bra ut senast vi var i SHL, vi hade inga bra backar då, men när det ser precis lika katastrofalt ut så börjar man fundera lite.. framför allt så har man inte råd att klistra och klippa ihop kedjor som många inte förstår sig på. I det läge vi är i som nykomlingar med allt det innebär så måste vi optimera allt ända från Ledarhåll till Spelare
Låst ämne