1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577967 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2226334

Sv: IK Oskarshamn - Timrå IK 2021-09-11
Det som överraskade mig positivt igår var powerplay samt att vi ändå såg hyfsat spetsiga ut i anfallsspelet. Vi skapar en del bra chanser förutom målen. Så att vi skulle vara uddlösa framåt verkar inte stämma…
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: IK Oskarshamn - Timrå IK 2021-09-11
Laken: Nej vi spelar just nu precis tvärtom vad som sagts inför den här säsongen av Nubben och Freddan. Lite likt försäsongen har det varit öppna spjäll och hawaii hockey.
Det spelet behärskar inte denna trupp, att byta målschanser med motståndarna.

Det måste tightas ihop ordentligt framöver. Det som oroar är ju om orden verkligen går fram från Freddan? Att bli översköljda med kontringar mot Oskarshamn på det sättet är inte ok nånstans. Hade det varit någon av de förmodade topplagen vi mött igår så hade man nog stängt av efter halva matchen och 2 siffrigt i baken..

I den sista perioden när det faktiskt såg ut som mer strukturerat spel från båda lagen, ja då hade vi helt plötsligt spelmässigt övertag, även om Oskarshamn ville spela på ledningen givetvis. Men även dom visar ju sin svaghet i den tunna backsidan och deras defensiv och att de kommer kanske ha svårt att stänga matcher denna säsong istället.
Låst ämne

Sv: IK Oskarshamn - Timrå IK 2021-09-11
Laken: PP har alltid varit bra sedan freddan kom in, är det något han kan så är det fanimej PP. Tror fortfarande vi kommer komma dit vi vill innan säsongen är slut. Våran nuvarande svaghet är det vi på förhand trodde skulle vara våran styrka, och vi har spelarmaterialet den här gången och Ante har haft försvarspel i FBK i en massa år så jag är inte orolig där heller.

Tror till skillnad från majoriteten att det kanske tillochmed kan gå bättre än förväntat.
Optimism som försvarsmekanism är underbart!
Låst ämne