1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

534374 inlägg · 6213 ämnen

Inlägg #2226551

Sv: IK Oskarshamn - Timrå IK 2021-09-11
Olle: Ja vi får se. Men även där var väl orden att det är 50/50 och att vi i år inte har någon uttalad förstamålvakt. Men håller med om att huvudsaken är att Freddan visar på utveckling även han och inte upprepar samma misstag som senast vi var i SHL. Hade dock önskat att han visade lite mer fingertoppskänsla ibland och vara lite mer obekväm i sina val. Jag tror också att vi hade förlorat i premiären oavsett vem som stod, men jag tycker ändå Rajan hade förtjänat startplatsen om man ska hänvisa till att de själva uttalat att de bästa ska spela, då han var bättre än Johansson på försäsongen.

Haha, är delad i den skaran om försäsongsprestationer. Kan tycka det tyder på dålig inställning och arbetsmoral att glida genom försäsongen bara för att man är en tilltänkt spelare i toppkedjorna, som exempel. Tycker det sänder signaler att man inte är beredd att göra jobbet om det inte är tillräckligt motiverande. Därför kommer jag vara väldigt nyfiken på hur en spelare som exempelvis Rattie kommer prestera när/om det går tungt under säsongen för laget.

Så ja, försäsongen kan absolut vara fog för oro då jag tycker att det kan sända signaler om oroväckande tendenser. Det beror även på vilken spelare det handlar om, exempelvis Lundins arbetskapacitet vet man kommer finnas där även om det såg lojt ut under försäsongen. Där är jag mer orolig för de tilltänkta toppspelarna, då jag gärna hade sett ett hårdare jobb från dem redan på försäsongen för att känna mig helt trygg. Nu vet man inte riktigt vart man har dem, och oron kan mycket väl grunda sig i det med.
Låst ämne