1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577968 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2227677

Sv: Brynäs IF - Timrå IK 2021-09-16
Nu är man lite sjua på boll, men tycker verkligen att Olofsson är på rätt väg nu.
Känns som att han har haft en omvänd (norsk) utveckling där han började sin karriär med att klara svåra tekniska nummer men ej grejat grunderna. Nu har det tagit ett par år, men när väl grunderna (fysiken, balansen, avvägningarna) sitter så får jag känslan av att han har en jäkla stor offensiv uppsida som bara väntar på att komma till tals. Ty han han har bra mycket mer talang än att gnugga i en fjärde
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Timrå IK 2021-09-16
Håkkybåkky: Efter en helt okej match.. Nu börjas det. "Snart exploderar han och produktionen kommer igång, han har det ju i sig" "Han har bara haft dåligt självförtroende" och varje gång han lyckas göra en godkänd insats eller mål en gång var tionde match så hör man meningen "Detta var viktigt för hans självförtroende, nu kommer han igång" osv, för att sedan återgå de till vanliga dåliga vanorna nästkommande matcher.

Klart hans insats igår var positiv, men det krävs betydligt mer sådana insatser för att jag ska vända åsikt i frågan. Håller han denna nivån hela säsongen, kan jag tänka mig att han kan få vara kvar och jag kommer erkänna mig motbevisad, gladeligen.

Att "det känns som att han är på gång nu" efter varje gång han gjort mål, börjar bli tröttsamt att höra. Förbered dig på att bli besviken. Han är i mina ögon inte tillräckligt bra för att prestera på den nivån som krävs över en hel säsong, han klarade inte ens av det i allsvenskan.

Och ja, jag sågar honom ofta. Och frustrationen grundar sig en hel del i allt snack om att "nu kommer han igång". Jag fattar inte vad folk ser eller tror sig se. Men det kanske bara är jag.

För övrigt kunde Guter, Svedberg, fan till och med Janne Jalasvaara göra bra matcher, men inte fan ville man ha dom i laget för det. Jag förstår inte skillnaden med Olofsson. Talang? Ja, kanske för 5 år sedan.
Låst ämne