1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581694 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2228448

Sv: Timrå IK - Växjö Lakers HC 2021-09-18
Olle: Hur bra försvar vi än lär få ihop så är jag rädd att vi kommer få fortsätta slita hårt för våra mål framöver. Jag ser gärna att Nubben letar spetsforwards redan nu så man hinner komma in i gruppen ordentligt.
Just nu är det bara Lodin som i min bok som har den där självklarheten i offensiv zon, plus Rattie då men han är mer en gubben i lådan som är mer beroende av medspelare.

Jag tror fortfarande att 2 spetsforwards in i denna trupp skulle göra stor skillnad. Defensiven kommer bli bättre med tiden och med en mer fruktsam offensiv där vi inte behöver slita 3 ggr så hårt för våra mål som moståndarna så tror jag självsäkerheten och tron på det hela lär växa med tiden.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Växjö Lakers HC 2021-09-18
Sputnik: Hanzl får gärna steppa upp, hans lönepost skulle man just nu vilja lägga på en spelare som vi får ut mer av. Är inte avundsjuk på nubben, han måste köpa ihop ett lag som sen förhoppningsvis ska hitta kemi och kämpa för varandra. Ser fortfarande inte röken av blodsmak hos en enda timråspelare ännu. Jag skulle välkomna ett psykbryt där en timråspelare börjar puckla på en motståndare framför kassen. Just nu känns det som timråspelarna är tjuren Ferdinand och motståndarna är matadorerna.

I övrigt tror jag det här laget kan klara av det utan förändringar i laget. Man måste bara få ut en hundraprocentig arbetsinsats i matcherna från samtliga. Mer känslor, mer tacklingar, mer näsblod. Då tror jag man vinner fler matcher. Det där handikappet vi har just nu där 30% av laget går på 70% kapacitet håller inte.
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Växjö Lakers HC 2021-09-18
Sputnik: fortsätter leksand kräftgång så lär det kunna ske förändringar rätt snabbt där kan jag tänka mig, då kanske man kan hugga på nån spetsforward som får gå, bara för att det inte funkar i Leksand behöver det ju inte betyda att man inte kan producera i annat lag i SHL.

För jag tror nog att marknaden är rätt tunn så här års annars. Skall väl vara när det sållas ur i NHL vid camperna och om man kan hitta guldkorn i AHL möjligtvis.
Låst ämne