1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580499 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2228499

Sv: Timrå IK - Växjö Lakers HC 2021-09-18
roger_sundsvall: skulle bli förvånad om Hanzl spelar ut sitt kontrakt, faktiskt. Ska vara om Nubben lyckas hitta nån tjeck för honom att umgås med då. I övrigt tycker jag att han ser slö, slarvig och omotiverad ut. Inte alls vad vi behöver.

Växjö gjorde mos av Timrå, inget snack. Alla allsvenska brunkare har lite tufft att färga in på den här nivån, so far. Madsen gör nog sin absolut sämsta match i Timrås tröja. Och när den tilltänkta spetsen dräller med puck på offensiva blå och ligger bakom mål i arslet är det tufft.

Lodin är bra ikväll. Övriga not so much - domaren inkluderad.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Växjö Lakers HC 2021-09-18
Kerstin_k:
floppande spelare finns i alla LAG
i timrå heter han
Hanzl
max 10 matcher sen Ryker han
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Växjö Lakers HC 2021-09-18
Kerstin_k: Jo lite som jag tyvärr befarat på förhand, Nubben tog med sig ett par brunkers för mycket med sig upp, Madsen för att ta ett exempel. Hade varit bättre att skippa 3 utfyllnadsspelare istället och satsat på lite mer spets. Då hade spelare som Lööke, Lundin, Lodin och Hartmann kunnat växa in i det mer med mer "rutinerad" spets vid sin sida. Nu är vi rätt beroende av att de måsta ta steget rätt snabbt.

Nu kommer vi få jobba dubbelt så hårt för våra mål än motståndarna, det tycker jag visats i nästan all matcher än så länge då vi höll på att tappa momentum helt på slutet mot Brynäs fast vi i princip spelat ut dem mestadels.

Med nån/några spelare in med lite mer "målgaranti" så är känslan av att vi kan spela lite mer avslappnat över hela isen, även i försvarsspelet om alla hjälps åt från forwards till backar. Det i sin tur kräver ju att vi skeppar spelare,men det är nästan ofrånkomligt i min bok. Nu är det SHL och därmed höjs kraven automatisk på spelarna med.

Behövs cash så hoppas jag man drar igång swishkampanj rätt snart, tror vi är många som kommer bidra i så fall för att stärka upp laget.
Grunden för nått roligt finns där helt klart denna säsong, bara det att det är lite för tunt i dagsläget.
Låst ämne