1150x200-e2WhHkUw.jpg

Timrå IK

534894 inlägg · 6213 ämnen

Inlägg #2228572

Sv: Timrå IK - Växjö Lakers HC 2021-09-18
SnabelElvis: Lite osäker med OJ, där tycker jag det är bra att det skyndas långsamt. Bättre han kommer in i ett läge med lite mer harmoni, plus att jag tror han behöver förbättra fysiken lite för SHL.

Sen går det inte att frånkomma Dahléns betydelse för Timrå, jag ser inte en sån naturlig ledare i detta gäng faktiskt. Det hade brunnit i ögonen efter en sådan match som igår på Jonte och det hade vågats ställa rätt höga krav. Sen har dessutom Jonte ett skönt självförtroende som smittar av sig på andra i laget.

Lander har också dessa egenskaper och vinnarskalle, nu står vi dock här utan båda och får hoppas vi sprattlar oss kvar denna gång.

Nutt psyke klarar dock inte ett negativt kval ännu en gång så vi får hoppas Freddan och CO får ihop laget rätt snabbt eller att Nubben redan nu är ute på marknaden och skannar av, kanske kan byta Hanzl mot nån annan spelare i SHL framöver om det är så?
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Växjö Lakers HC 2021-09-18
Sputnik: minns då EP gick till Växjö, jag var orolig för hans fysik om han skulle klara det. Och det gick ju galant. Jag tycker vi ska stoppa in OJ redan nu. Han klarar det. Jag kan visst vänta med sågen på Hanzl..men han är en världsspelare..han ska bara leverera, han har inte visat upp nånting ännu..ja menar va fan..nada!
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Växjö Lakers HC 2021-09-18
Sputnik: I rest my case!
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Växjö Lakers HC 2021-09-18
Sputnik: amen i kyrkan på att OJ ska in i laget när harmonin är bra och roller intagna m.m. Att slänga in honom på SHL nivå i ett lag som spelar klappkasst och med disharmoni är att göra honom en björntjänst. Vi är liksom inte i nivå med när SAIK var ett självspelande piano och de kunde kasta in junisar i parti och minut. Vi är inte ens i nivå med oss själva på det glada 00 talet när Lander och Pääjärvi kom fram.
Vi kan väl vänta de klassiska 10 omgångarna innan vi börjar sparka tränare, panikspela juniorer och börja med Leksandsvärvningar från tyska ligan.
+5
Låst ämne