1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582448 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2230364

Sv: Apropå nånting...
Olle: Du menar att Västervik hade en mästerlig plan att låta Karlin infiltrera Modos bås och sabba totalt? Jag gillar tanken. 🤓
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Nu när vi har så bred trupp så skulle man kanske önska att Freddan och Ante blir lite "tuffare" i att våga bänka spelare, inte för att bryta ner spelare, utan för att när vi nu har en sådan här stor trupp så är det viktigt att prestera för att behålla sin plats i laget. Först och främst tänker jag på hur försvarsspelet sett utt. Om man tar konkurrens på ett bra sett så tror jag man blir allert på isen och ger de där extra procenten både på träning och match med.

Nu när Bohm inte bara vad man uppfattat själv, utan även statistiskt sett haft det svårt på isen så borde han få vila och Westerlund som presterat fin statistik på det lilla han spelat, så borde han va värd att få visa upp sig ännu mer. Annars tycker jag det är bortkastat att ha en stor trupp om man har sina favoriter på förhand som kommer få spela oavsett hur det ser ut. Detsamma gäller att separera på Zajac och LaLeggia som även dem har det svårt i egen zon statistiskt bevisat.

Det gäller ju även forwards att förtjäna sin plats givetvis.
Kommentera