1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581446 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2231677

Sv: Apropå nånting...
Andersson: Ja varför inte livemusik i pauserna på matcherna? Lär ju inte vara alltför dyrt om man tar in nåt hyfsat band som inte är superstjärnor.

Utöver det känns familjebiljetter som är rätt bra grej. Blir snabbt dyrt om det är en familj på fler än 3 som ska dit.

Varför inte dra typ en tacokväll en gång i månaden eller något också? Lockar väl gemene man hyfsat bra och kan vara en gateway in i hockeyn för de som inte redan än frälsta.

Sen en stilla undran; varför är handklappor så hemska? Jag kanske är för ung för att förstå, öven fast jag närmar mig 40... Jag upplever det ofta som att sittplatsare ofta sitter där lite stillsamt, en hel del med vantar på, och då blir det inte mycket till applådljud. Svårt för en själv att dra igång något och då känner man sig till slut som ett fån.
Tänker att klappor är ett lätt sätt för folk att bidra. Blir ett hiskeliskt tryck med en hall som hänger på med dem (HV är lin erfarenhet här), även om det inte riktigt "låter rätt" Låt de som vill köpa dem för en symbolisk summa i arenan innan match eller något.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Perreman: Familjebiljetter ska vara på gång. Jag mailade Torines för ett par dagar sedan om just detta få jag tror biljettpriserna är största boven till att det inte är slutsålt. En barnfamilj ska inte behöva betala 600-800 enbart för biljetter utan jag gav förslag om 2 vuxna och 1 barn för 300 kr exempelvis. Fick detta som svar:
” Hej

Tack för ditt mail.. jag håller helt med dig i frågan och något som vi haft för några år sedan utan att riktigt lyckas men vår strategi framåt är att känna av några matcher för att sedan justera.. vi har trots allt gått igenom en pandemi och ha facit på allt tror vi inte att vi har..

Denna är definitivt med i våra beräkningar framåt utan att vi kastar oss in i något..

Titta mkt på Rögle som haft detta övertid

Tack för ditt engagemang i Timrå och idéerna

Mvh

Jonas”
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Perreman: Tycker vi har en sittplats som redan är bra på att klappa med i ramsor, och när en fullsatt, timrå ishall klappar i takt så är det en magisk stämning. Mitt största problem med ljust klappor är väl att det låter hemskt, och att det är starkt förknippat med jippon och dylikt.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Perreman: Håller med om klapporna men det är väl inte tillräckligt "hardcore-supporter" att tycka så. Antar att det kräver för lite arbetsinsats för att skapa en enorm ljudatmosfär för att tilltala vissa. Ljudet ska komma genom hederligt handklappande, basta!
Dåså, då tycker jag vi tar bort trumman också. Den som r i k t i g a hardcore-supportrar verkligen hånar
Kommentera