1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581461 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2234792

Sv: Skellefteå AIK - Timrå IK 2021-10-07
Hahl Bundy 2.0: Behövs nog bytas ut några spelare om vi ska lyckas lugga de bästa lagen på poäng i den här ligan. Väldigt uttjatat men vi har några för många HA-spelare som inte är bra nog.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Skellefteå AIK - Timrå IK 2021-10-07
jå1: Visst är det så. Men samtidigt; är det realistiskt att tro att Lundin, Lööke och Hartman ska kliva in och leverera direkt? En nivå upp liksom. Dom kanske behöver lite tid?

Problemet - som jag ser det just nu - är ju att laget har lite för många cementbrunkare som inte tillför något speciellt. Inte ens konkurrens i laguttagningen.
Vem av Madsen, Boyce, Andersson, Liljewall, Walli och Blomman ska konkurera med Hanzel och Rattie om speltid offensivt? Enda konkurrensen i laget är ju vem som ska lira i fjärde. Är det Walli eller Boyce som inte ska få byta om?

Nog hade jag föredragit nån lite mer spetsigare värvning än Andersson (bland andra) för att skapa en offensiv andra-lajn. Och på så sätt gett Lööke, Lundin, Lodin och Hartmann en möjlighet att gnugga sig i form i en tredje-lajn. Låta dom få lite tid.

Jag tror att många i laget kan växa in i det här. Men risken finns att vi inte har tid att vänta på att det ska hända.
Låst ämne

Sv: Skellefteå AIK - Timrå IK 2021-10-07
jå1: In med någon som går rakt på mål och rör upp lite känslor. En Gallo-typ. Inte nödvändigtvis någon som sprutar in mål, bara någon som kan få den här känslolösa hårpermanentning till hockeymatch att hetta till lite. Fantastiskt om vi kan värva in spets men ännu bättre om vi kan höja lägstanivån på alla befintliga spelare med 20-25% Inte ETT enda gruff från timråspelare på 6 raka matcher. Det är som man spelar betydelselösa träningsmatcher där ute.

Timrå gör det bitvis bra men ofta ser det ut som man förväntar sig att förlora och blixtrar till när en slumpchans ges. Spelar vi så här mot leksand så blir det också torsk. Många fler måste vara beredda på att prestera en gedigen kämparinsats om vi ska vinna matcher.
Låst ämne

Sv: Skellefteå AIK - Timrå IK 2021-10-07
Tråkigt, men ändå ganska väntat att det inte blev nån poäng ikväll. Saik bättre i allt egentligen, starkt att ändå vara med målmässigt i matchen till sista minuterna.
Som sagt, vi måste sätta chanserna i en sån här match.
Låst ämne