1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581719 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2234816

Sv: Skellefteå AIK - Timrå IK 2021-10-07
jå1: In med någon som går rakt på mål och rör upp lite känslor. En Gallo-typ. Inte nödvändigtvis någon som sprutar in mål, bara någon som kan få den här känslolösa hårpermanentning till hockeymatch att hetta till lite. Fantastiskt om vi kan värva in spets men ännu bättre om vi kan höja lägstanivån på alla befintliga spelare med 20-25% Inte ETT enda gruff från timråspelare på 6 raka matcher. Det är som man spelar betydelselösa träningsmatcher där ute.

Timrå gör det bitvis bra men ofta ser det ut som man förväntar sig att förlora och blixtrar till när en slumpchans ges. Spelar vi så här mot leksand så blir det också torsk. Många fler måste vara beredda på att prestera en gedigen kämparinsats om vi ska vinna matcher.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Skellefteå AIK - Timrå IK 2021-10-07
Tycker att frustrationen just nu är total. 6 matcher är spelade och vi står på snåla 6 inspelade poäng trots att vi likväl hade kunnat ha i alla fall 12 om vi haft lite medstuds.

Mot IKO är vi en stolpträff från förlängning, mot Växjö är bra men förlorar på en kort svacka där vi släpper för många mål för att ta ikapp. Mot Frölunda är det jämnt hela vägen och vi är domarmissar på både straffslag och 2 missade utvisningar från att kvittera matchen och få förlängning.

Idag då? Jo - det tar till den 59e minuten i matchen innan vi vet om det blir några poäng eller inte.

Det är helt omöjligt att vara förbannad och säga att vi inte håller måttet, men satan vad det irriterar att vi kommer iväg med styrkebeskeds-förluster, och vi behöver poängen för att inte hamna i botten när vi summerar grundserien.

Hoppas verkligen att laget orkar hålla uppe denna goda arbetsmoral och slit så kommer vi att även få med oss lite vinster istället för uddamålsförluster.

Nä, än är jag inte orolig för den här säsongen. Till skillnad från förra säsongen när vi var slagpåse så kommer lag som inte ger 100% ute på isen inte ha en chans mot detta års Timrå.

Mot slutspel bröder!
Låst ämne

Sv: Skellefteå AIK - Timrå IK 2021-10-07
Olle: Ja efterlyste det redan i HA. Vi har inte forwards som vågar gå in i banan utan hellre kör kamikazeräder längs sargen och försöker runda motståndarförsvaret. Det kanske funkade ibland i HA men mot SHL motstånd måste man nog våga göra något annat och vara mer kreativ.
Låst ämne