1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581690 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2236059

Sv: Apropå nånting...
JAA ni
att man möter ett spelskickligt lag som LIF
och förlorar..de kan man TA
MEN..timrå va faan håller ni på med????
Det va bland de sämsta ja sett
SPELARE o LEDARE..➡️.skäms kudde⬅️ DELUXE
-------------------------------------------------------------------------
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
roger_sundsvall: Nyreggad Leksing som kommer i fred. Bor utomlands, sa ursakta avsaknaden av svenska bokstaver. Men ville bara regga for att ursakta de idioterna under var flagg, som kommer hit med gliringar. Igmorera dem, det forstar inte vad det ar att vara Leksing.

Vi har akt rullgardin i 20 ar och jag har all respekt for riktiga hockeysupportrar oavsett var de kommer ifran, vilket lag de haller pa och hur illa det kan se ut pa isen. Har all respekt for Timra, er kultur och framforallt era supportrar. Har kollat hockey sedan barnsben be 80talet och har fortfarande inte traffat pa en Timrasupporter jag inte tyckt om eller kunnat dela bade dricka och samtal med.

Ni kommer nog fa en jobbig sasong, framforallt forsvaret maste kunna halla under press och undvika enkla misstag, men med det sagt hoppas jag innerligt att ni kommer utveckla spelat och klara er kvar. Det ar en javla omstallning fran HA och det behovs lite tur och vilja, men vill garna se er stanna sa man far dela nagra brygder med er nar man ar pa besok i svedala. Ny match snart nog, sa borsta av er och kom tillbaks starkare.
Kommentera