1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581614 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2236079

Sv: Apropå nånting...
Olle: precis den tanken har jag oxå haft..jag tror att våra legoknektar inte har fått den rätta känslan och förtroende för Freddan och Ante. Och jag tror nog att Freddan känner det. Det blir oroligt i gruppen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
snushane: Men here we go again... Hur fan kan två personer som tillsammans hört 0 sekunder av dialog mellan spelare och ledare uttala sig om att tränaren "tappat" omklädningsrummet?! Hur?!

Vad exakt är det som säger att Freddan inte är den bästa tränaren som Hanzl någonsin haft? Hur kan ni veta att Rattie inte avgudar Ante?! Hur?!

Att dom hänger med huvudet när det går åt helvete? Ja, men vem fan hade inte gjort det om den generella hockeykunskapen är på tok för låg?! Vi har en förstalina som något sånär lyckas skapa tryck på motståndarna, men inte i några längre stunder. Knappt så att dom klarar av att leda laget, och då är dom ändå bäst i laget. Resten av kedjorna får ju slita arslet av sig bara för att komma in i zonen. Noll tryck.

Lundin, Lööke, Hartman, Lodin är ju spelare som skulle ha varit med för att se och lära i år. Att få en chans att i lugn och ro växa in i en offensiv roll. Nu förväntas dom bidra och leverera. Fan, spelar dom 0-0 får man ju vara nöjd.

Älskar det Madsen står för men för mig hade det räckt med en nr 29:a. Nubben hade kunnat gett faan i att värva ett par stycken till. Blomqvist, Liljewall, Walli, Boyce, Andersson och Alvarez är ju alla sin egen form av nr 29. Helt menlöst egentligen, då vi aldrig kommer att försvara oss till tre poäng.

Timrå IK är för dåliga helt enkelt. Man kan för lite hockey för att hänga med i SHL just nu.

Olikt mig att vara så här negativ. Om jag ska försöka vara lite mer som mig själv kan jag konstatera att det enda som behövs i år är fyra vinster på dom sju sista matcherna. Varken mer eller mindre.
Kommentera