*/ ?>
1150x200-e2WhHkUw.jpg

Inlägg #2237480

Sv: Apropå nånting...
BLUÅ: Men herregud mänska. Det har jag väl skrivit tidigare också. Varför måste jag motivera varför jag vill veta? Jag vill veta för att jag är intresserad av ditten och datten när det kommer till hockey. Det är därför jag är på ett forum för hockeyintresserade. Ibland frågar jag saker om skottstatistik, corsi och uppställningar i PP också. Bara så du vet, men jag kommer undvika att fråga dig något framöver för det tog fan tre dagar och en jädra massa inlägg för dig att klämma ur dig att du inte hade en aning.

Jag vet inte vad du hoppas på att få prata om genom att hänga runt på ett annat lags forum, ett lag som inte ens spelar i samma serie som ditt lag. Var glad att folk svarar alls.
+12
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Hassan: Vad är ditt intresse som Timrå-supporter i hur många supporterbussar vi tar till Norrköping? En märklig fråga utan relevans därav min misstänksamhet. Jag ska tona ned min aktivitet i ert forum, det är svårt att hålla en normal konversation med folk som ställer sådana frågor som du Hassan. När man frågat er om vad som är fel i TIK när man torskade med 3-8 mot Leksand så fick man bara mothugg istället för konkreta svar på vad ni tycker om situationen.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Hassan: Sista stycket är viktigt. Att HS som forum till skillnad från Löven och andra klubbar för inbördes beundran håller öppet för främmande supportrar att titta in och delta i diskussioner ställer höga krav på ödmjukhet. Dyker man då in för att provocera och trolla lite kan man inte sedan sitta med offerkoftan och beklaga sig när man känner sig kränkt eller bemött med samma mynt tillbaka
+9
Kommentera