1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580179 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2237784

Sv: Örebro HK - Timrå IK 2021-10-14
Ser så jävla dåligt ut, värre än senast vi var i SHL. Det är i mitt tycke dags att börja kritisera Nubben. Han värvade för att prioritera försvarsspelet - nu har vi släppt in överlägset mest mål i hela serien. Nu motiveras det problemet med att man måste spela försvarsspel över hela banan (forwards måste delta) och att det inte enbart är backarnas fel.

Det jag undrar då är om Nubben själv hade med detta i beräkningarna när han byggde laget? Utefter hans egna uttalande om att den största del av budgeten gick till backarna så är min slutsats att han själv byggt tvärtemot hans egna påstående nu om att alla spelare är lika viktiga i försvarsspelet.

Jag börjar undra om Nubben verkligen har motivationen och förmågan att anpassa sig till den moderna hockeyn.

Se på Leksand förra året med Cehlárik och Hrivík, eller Oskarshamn i år med bröderna Zohorna i spetsen. Hur ofta lyckas Nubben hitta sådana spelare? Jag gissar på att varenda person här inne hade bytt ut Hanzl mot någon av Zohornabröderna alla dagar i veckan.

Fyfan vilken jävla flopp, allt från Nubbens omoderna felbygge till Freddans envishet med att fortsätta spela Zajac-Laleggia trots att hela hockeysverige ser att det är kontraproduktivt.

"Vi har gjort läxan och lärt oss från förra SHL sejouren"

Tillåt mig skratta.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Örebro HK - Timrå IK 2021-10-14
Heisenberg: Jonhar redan sagt det,Zohornabröderna är rockn roll och allt vad inte Hanzl och Rattie är just nu.
5-6 mille mindre i budget för Oskars, visst de kom tidigare in på marknaden men nog har de fått betydligt mer bang för the bucks på sitt bygge.
Låst ämne