1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580479 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2238092

Sv: Örebro HK - Timrå IK 2021-10-14
Olle:

Ja, men samtidigt. Vad trodde ni? Detta är SHL inte division 1 norra… Är ju oceaner av skillnad i kvalité mellan HA och SHL numera. Man trodde inte att det var så stor skillnad men det är det. Undviker vi två sista platserna är det en bragd, och det är det vi ska sikta på. Med det sagt så verkar Leksandsförnedringen i lördags ha satt sig på självförtroendet. Det ser inte bra ut ikväll det gör det inte.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Örebro HK - Timrå IK 2021-10-14
The great one: Såg Modo-Hv igår. Som du säger stor skillnad mellan serierna. Det hade varit perfekt motstånd för det här laget.

Vill plussa för några mitt i eländet.
+ Raja
+ Sheriff & Filur ( ser väldigt tryggt ut för de mesta när de är på isen)

Nu har vi fått några örfilar o självförtroendet är nedkört. Lagets och spelarnas karaktärer ställs på sin spets nu. Att kvaliteten på årets värvningar generellt är för lågt börjar kännas klar men jag vill avvakta 4-5 matcher till för att få grepp på om det är legoknektar eller hockey/lag-själar Nubben värvat.
Låst ämne

Sv: Örebro HK - Timrå IK 2021-10-14
The great one: Men egentligen, så spelar det ingen roll vad vi tror eller trodde. Går man in i en SHL säsong med mål nå play in, så ser det allt annat än bra ut än så länge.
-Freddan ser lika oförmögen ut att toppa laget eller förändra som vanligt.
-av nyförvärven så ser bara Rattie laleggia och Raja bra ut.
- utvecklingen av de egna allsvenska spelarna handlar än så länge om..Per S
-Försvaret som man gick all in på, läcker som ett såll.

Det kostar att åka ut i år. Inom kort så ökar Cmore pengarna med minst 20 miljoner per år och klubb. Klyftorna kmr öka

Det finns ingen tid att förlora
Låst ämne

Sv: Örebro HK - Timrå IK 2021-10-14
The great one: Jag trodde Nubben hade nått mer på g när han innan truppen var spikad sa play in som mål. Naivt att sätta denna forwardssida i SHL med de målen, sen ett försvarsspel som är undermåligt på det. Nu har vi inget som funkar varken offensivt eller defensivt. Det är mina tankar i allafall.
Låst ämne

Sv: Örebro HK - Timrå IK 2021-10-14
The great one: jag tror dom flesta visste på förhand att det är stora skillnader mellan SHL och allsvenskan. Inte minst nubben och Freddan som fortfarande borde veta hur det känns att bli förnedrade i denna serie i 52 omgångar.

Hur ska man kunna undvika dom sista två platserna med det här spelet? Eller så kanske man bara ska vaska dom där 40-50 miljonerna, varför ska vi ens försöka när allt är så orättvist och vi lika gärna kan vara ett mittenlag i allsvenskan?
Låst ämne