1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581249 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2239999

Sv: Timrå IK - Djurgårdens IF 2021-10-16
Bragd-Birger: Kan ju säga att Nubben börjar tappa förtroende vad man läser sig till på olika sociala medier. Nu kommer Nubben få bekänna färg på riktigt denna säsong. Finns ingen sportchef i världen som är större än föreningen man basar över, inte ens Nubben är oersättlig.

Än finns dock tid att få ordning på grejerna men goda råd börjar bli dyra för Nubben. Det handlar ju inte bara om kritik pga uteblivna nyförvärv, lika mycket handlar ju om att tränarkojan får fortsätta Lalla på som att allt är prima.
Nubben måste agera snararast innan vi blir helt cementerade i bottenträsket. Negativt kval pallar jag inte med en gång till.. 😱
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Djurgårdens IF 2021-10-16
Sputnik: Negativt kval blir nog väldigt svårt att undvika tyvärr.
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Djurgårdens IF 2021-10-16
Freddan har levt på självspelande fioler där Dahlén styrt skeppet varje gång han varit med, båda gångerna vi klivit upp i SHL utan Dahlén så har Freddan stått där som en fågelholk med sitt "vi måste jobba hårdare va". Sämre matchcoach kan man leta efter. 5-6 spelare bör skickas snarast är inte Alvarez en av dem så är det jävligt konstigt sen ska 2-3 spetsar in minst samt våga spela Johansson då han har talangen att lyckas i SHL våga slänga in honom med typ Hanzl och Rattie.

Backsidan som de flesta av oss var så glada över ser ju ut som ett division ett gäng förutom Svensson Westerlund som höjt sig rejält! Något är det ju som skär sig när både Bohm och Erixon ser ut som vägkoner och vilsna kossor på isen, Zajac och LaLeggia såg man ju redan första matchen dom parades ihop att dom inte ska spela tillsammans då de är alldeles för veka i defensiven för att kunna hjälpa varandra.

Sen att vi har typ 1 första kedja och därefter bara spelare som skulle platsa i 3-4e kedja är ju fan katastrof framåt. Fortsätter det så här ska vi vara glada om vi kommer över tvåsiffrigt i poängskörd. Känns mest som en del spelare är här för att plocka ut en lön sen skiter dom i resten.
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Djurgårdens IF 2021-10-16
Sputnik: Får äta upp att jag kallat Oskarshamn för en bonnklubb. Just nu är dom ärligt talat en mer proffsig klubb än Timrå. Nubben och CO har en del att lära hur man i modern tid kan driva en klubb med små medel framåt..
Låst ämne