1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581774 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2240196

Sv: Timrå IK - Djurgårdens IF 2021-10-16
thorwald: Instämmer. Släpper vi till mest skott och dessutom en överjävlig mängd i skottsektorn så är inte målvakten problemet. Spelsystemet/försvarsspelet verkar vara problemet enligt vad min analys säger. Sen att ledningen verkar tänka annat gör iaf mig bedrövad.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK - Djurgårdens IF 2021-10-16
Perreman: Ngt annat som säkert är ett problem i det läge vi är i, är att Timrå alltid pratar om trivsel, om gruppens välmående. Och det är ju bra. Men det får inte hindra klubben från att ta tuffa beslut.
Detta är ett mångmiljonföretag nu som slåss för sin överlevnad i den serie som kan ta oss in i framtiden, ekonomiskt och utvecklingsmässigt.

Det är dax att lägga bort alla kompisband och ta beslut som gynnar föreningens framtid.

Om det innebär att det kmr ett gäng legoknektar som inte passar Freddans kompislagbygge, men kan rädda oss, då får det gå före.

Jag tror att det är lite småpanik i föreningen just nu, vad de än säger utåt. Jag tror nyförvärven ogillar lagets position, det var utlovat Play in, men just nu är det bara kval ut som gäller.

Jag tror lagets testas friskt just nu, både innifrån och utifrån.

För läget är akut. Oavsett om man förstår det eller ej. Hur lojal och trogen supporter man än är, så ser man tecknen i skyn.
Låst ämne

Sv: Timrå IK - Djurgårdens IF 2021-10-16
Perreman: Numerärt underläge även det rätt talande när det gäller skott. Skellefteå har fler numerära underlägen(förvisso någon match mer spelad) men släpper till betydligt färre skott. visst nu är Skellefteå extremt bra defensivt, men ändå bara jämföra med de andra lagen i tabellen som Färjestad, Oskarshamn eller Linköping.
Låst ämne