1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

583226 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2240853

Sv: Frölunda HC - Timrå IK 2021-10-19
The great one: freddan vill ju vårda Oliver J. tills TIK ramlat ur...
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Frölunda HC - Timrå IK 2021-10-19
Nisse på Mon or: Jag tror på riktigt att Freddan vill ha Timrå i Allsvenskan. Där är han trygg och kan leverera resultat, och få ett långt kontrakt.

Övrigt:
Jag tycker på riktigt synd om Nubben. Jag gillar han och han har gett Timrå så oerhört mycket genom åren. Hissa upp hans halsduk i taket.
Men jisses vad han såg blek och gammal ut i intervjun. Känslan han fått när han inser att detta inte håller på lååånga vägar. Och det landar på hans bord.
Han har mååånga tuffa beslut framför sig, om vi överhuvudtaget ska ha en chans att rädda denna säsong. Den billigaste är att sparka Freddan, men det går emot söt snubben tror på. Så vad gör han då?
Kan han få Freddan att sluta självmant? Freddan är en fighter och jag tror inte han släpper taget ännu.
Jag tror fortfarande att Ante inte är problemet, han får gärna vara kvar.

Spelarsidan, ja det känns som att vi måste byta 80proc av truppen just nu. Men ett tränarbyte kan ju faktiskt göra stooor skillnad på kort tid.

Spännande att se vad som händer. Lös säsongen, värva Colliton på 10års kontrakt till nästa sässe..
Låst ämne

Sv: Frölunda HC - Timrå IK 2021-10-19
Det som är oroande är att vi har mängder av spelare som inte håller måttet. Känns som vi skulle behöva byta ut halva truppen för att ett någorlunda lag på SHL-nivå. Bohm, Erixon, Carlsson, Liljewall, Liljegren, Andersson, Olofsson, Alvarez etc etc. Det går inte när vår "spets" håller så låg nivå. Gnuggarplatserna är tyvärr redan fyllda av Madsen och Boyce, vi har inte råd att mängder med utfyllnadsspelare som knappt tillför något eller är rena säkerhetsrisker. Nej det här bygget är katastrofalt dåligt, i paritet med förra sejouren.
Låst ämne