1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581717 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2240989

Sv: Frölunda HC - Timrå IK 2021-10-19
Vilka ska bort?

Forwards: Det lär inte vara någon utav fjärdelina lirarna. Skeppa dom gör inte laget bättre, de gör det jobb som förväntas av en fjärde lina. Med det sagt så kommer nån av dom blir utlånad pga av för bred trupp. Borde bli Liljegren har inte set något uppoffrande spel eller några andra SHL kvalitéer hos honom. Liljewall skulle kunnat hänga lös, men sitter säkert i och med sitt C. Erik Andersson är definitivt en kanidat, Alvarez? Riktigt vek och en rejäl besvikelse, likaså Olofsson ser rädd ut i varenda närkamp och är bedrövlig i egen zon. Dessa tre som spelat "högt" i hierarkin borde skeppas bort och in med Oliver Johansson och två nyförvärv.

Backsidan: Här kommer det inte hända mycket, för höga löner på Erixon och Bohm. LaLeggia och Zajac har offensiva skills som är väldigt svåra att hitta och en ingrediens vi behöver i vår backsida, men ska absolut inte spelas ihop! Albin Carlson har haft väldigt svårt med tempot i SHL och borde lånas ut. Värva in en riktigt bra defensiv back. Sen kommer Didrik strax tillbaka och börjar förhoppningsvis ställa lite krav. vilket bör öka konkurrensen och väcka de två förstnämnda.

Vilka förändringar anser ni bör göras? Tränarbyte kan vi glömma. Det kommer inte att hända.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Frölunda HC - Timrå IK 2021-10-19
KimmoK: du är på rätt spår👍
lär inte va dom dyraste spelarna
albin carlsson lån
erik andersson..alvarez..liljegren UT..
Låst ämne

Sv: Frölunda HC - Timrå IK 2021-10-19
KimmoK: Är nog inne på ditt spår, Freddan kommer aldrig få gå. Så gärna en tvåvägscenter och forward och kanske nån back som sagt.

Olofsson känns dock helig på nått sätt, som att Nubben stenhårt tror på honom. Visst han fick rätt på Wedda med sin envishet, men där fanns alltid det hårda jobbet i grunden.
Låst ämne