1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581647 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2241544

Sv: Apropå nånting...
Smokey: Nä, ingenting blir bättre av att vi supportrar ger upp redan nu. Tänkte själv efter haveriet mot Dif att nu ska man fan inte gå på nån mer match så länge det ser ut som det gör. Men snacka om kontraproduktivt. Klart som fan man köpt biljett tills imorgon likt förbannat. Stanna hemma kan medgångssupportrarna göra.

INGENTING blir bättre av att läktarna gapar tomma. Tror nog supportrarnas missnöje kanaliseras tillräckligt bra ändå utan att vi stannar hemma.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Greven: Problemet för mig med att gå på match efter match är att Timrås deltagande i SHL känns lika motiverat som MFFs deltagande i Champions League. Lite ”wow nu är vi här!” Man får inte lite pengar men gör egentligen inget för att kunna vara med i själva leken. Sen det stod klart att vi gått upp så har (även fast det inte va optimal omständigheter) ansvariga i Timrå tagit ett koppel av felbeslut. Behållt tränare som vi vet inte håller måttet men eftersom vi inte verkar ta detta seriöst så chansar vi med honom igen. Vi tar in spelare som har fina meriter men ingen annan vill ha (av vilken anledning tro??!), kommunikation från klubben gör att fansen blir galna, vi ser inte att nånting händer, vi hör Freddes vidriga mantra ”vi vill bla bla”, Nubben svamlar i intervjuer istället för att ge klara besked, ingjuta någon form av sken att man gör något åt situationen man befinner sig i. Det är bara ursäkter och bortförklaringar. Kolla hur lag som befunnit och befinner sig i samma skit situation som oss gör. De ändrar om, de värvar in och bryter med spelare. I Timrå tror vi att vi fortsätter på samma väg men förvänta oss ett annat resultat, det är definitionen av galenskap.
Kommentera