1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580561 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2241563

Sv: Apropå nånting...
Greven: Problemet för mig med att gå på match efter match är att Timrås deltagande i SHL känns lika motiverat som MFFs deltagande i Champions League. Lite ”wow nu är vi här!” Man får inte lite pengar men gör egentligen inget för att kunna vara med i själva leken. Sen det stod klart att vi gått upp så har (även fast det inte va optimal omständigheter) ansvariga i Timrå tagit ett koppel av felbeslut. Behållt tränare som vi vet inte håller måttet men eftersom vi inte verkar ta detta seriöst så chansar vi med honom igen. Vi tar in spelare som har fina meriter men ingen annan vill ha (av vilken anledning tro??!), kommunikation från klubben gör att fansen blir galna, vi ser inte att nånting händer, vi hör Freddes vidriga mantra ”vi vill bla bla”, Nubben svamlar i intervjuer istället för att ge klara besked, ingjuta någon form av sken att man gör något åt situationen man befinner sig i. Det är bara ursäkter och bortförklaringar. Kolla hur lag som befunnit och befinner sig i samma skit situation som oss gör. De ändrar om, de värvar in och bryter med spelare. I Timrå tror vi att vi fortsätter på samma väg men förvänta oss ett annat resultat, det är definitionen av galenskap.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Dr.Krykov: Att säga att ansvariga i Timrå inte tar detta seriöst tycker jag är väldigt orättvist mot de som just är ansvariga.

Att kritisera beslut det tycker jag däremot att man såklart får göra.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Dr.Krykov: Jo jag travesterade själv Einstein i helgen som var...Men det är inte svart eller vitt. Klart som fan Nubben tar detta seriöst. Klart som fan Torines tar detta seriöst. Tro inte att dom tror att vi kan studsa tillbaka en tredje gång utan kungen bara sådär om vi ramlar ut igen...

Jag tror misstaget dom gör är att vara för familjära, för måna om sina anställda och en tanke om att Freddan förtjänar en chans till i SHL. Och håller med dig där. Nubben borde inse Freddans begränsningar, han borde minnas Freddans tillkortakommanden förra sejouren, han borde se igenom att Freddan blev årets coach och han borde istället förstå att det var tack vare Jonathan Dahlén och ingen annan som vi klarade av promotion. Inte Freddans taktiska genialitet.

Och visst kan det vara så att Nubbens bäst före-datum passerats som sportchef.

Men fortfarande. INGENTING blir bättre för att vi låter läktarna gapa tomma.
Kommentera