*/ ?>
1150x200-e2WhHkUw.jpg

Inlägg #2241586

Sv: Apropå nånting...
Dr.Krykov: Jo jag travesterade själv Einstein i helgen som var...Men det är inte svart eller vitt. Klart som fan Nubben tar detta seriöst. Klart som fan Torines tar detta seriöst. Tro inte att dom tror att vi kan studsa tillbaka en tredje gång utan kungen bara sådär om vi ramlar ut igen...

Jag tror misstaget dom gör är att vara för familjära, för måna om sina anställda och en tanke om att Freddan förtjänar en chans till i SHL. Och håller med dig där. Nubben borde inse Freddans begränsningar, han borde minnas Freddans tillkortakommanden förra sejouren, han borde se igenom att Freddan blev årets coach och han borde istället förstå att det var tack vare Jonathan Dahlén och ingen annan som vi klarade av promotion. Inte Freddans taktiska genialitet.

Och visst kan det vara så att Nubbens bäst före-datum passerats som sportchef.

Men fortfarande. INGENTING blir bättre för att vi låter läktarna gapa tomma.
+12
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Greven: Helt rätt! Torines säger det så bra i intervjun, att det är nu fansen behövs och alla har väl på näthinnan (trumhinnan?) vilken slags avgörande faktor vi kan vara när vi får hallen att koka. Det är nu vi vänder detta skepp TILLSAMMANS, självklart ska det analyseras och självklart ska det få tyckas men när det kommer till kritan så ska vi finnas där för Timrå IK oavsett vilka spelare som ställs på isen, de kan vara ett jävla säckgäng men då är det VÅRAT säckgäng och tammetusan så ska motståndarlag inte få för sig att det bara är att åka ut till tråkiga Timrå med kalla omklädningsrum och värdelös bortasektion och allt vad det ska skrivas skit om och inkassera 3 lätta poäng. Det ska inte finnas på kartan!

3 poäng ikväll! Jag är definitivt på plats!
+20
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
I afton drömmer man om nya klassiska citat som kan lyfta den nu rätt jobbiga och skräpiga tillvaron...
Uppladdat:

299x300-7a263c41-05cb-4c3d-aabf-8db054521ec8.jpeg

+4
Kommentera