*/ ?>
1150x200-e2WhHkUw.jpg

Inlägg #2241609

Sv: Apropå nånting...
Greven: Helt rätt! Torines säger det så bra i intervjun, att det är nu fansen behövs och alla har väl på näthinnan (trumhinnan?) vilken slags avgörande faktor vi kan vara när vi får hallen att koka. Det är nu vi vänder detta skepp TILLSAMMANS, självklart ska det analyseras och självklart ska det få tyckas men när det kommer till kritan så ska vi finnas där för Timrå IK oavsett vilka spelare som ställs på isen, de kan vara ett jävla säckgäng men då är det VÅRAT säckgäng och tammetusan så ska motståndarlag inte få för sig att det bara är att åka ut till tråkiga Timrå med kalla omklädningsrum och värdelös bortasektion och allt vad det ska skrivas skit om och inkassera 3 lätta poäng. Det ska inte finnas på kartan!

3 poäng ikväll! Jag är definitivt på plats!
+20
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
ionloo: Absolut, det är som Torines säger. Men det syns ändå att publiken sviker laget i kväll. Kommer vi ens upp i 3000 i kväll? Extremt många lediga platser.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
ionloo: Ja exakt det är vårat jävla säckgäng som vi älskar i alla fall.
Ibland önskat jag vi kunde ha lite mer galghumor när allt går skit. Se misären i det hela men samtidigt hylla skiten i det hela trots att det går jävligt tungt.

Ungefär som brukar kunna ske i fotbolls-England när ett lag sladdar...då kan ramsor som "2-1 you only beat us 2-1" komma om man i matcherna före det kanske torskat större...
+3
Kommentera