1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580616 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2244339

Sv: Apropå nånting...
Andersson: I stort sett alla ser att JLL inte är nån back. Alla utom FreddAnt. De lär tjura på
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Vi såg det inte(komma) blir väl försvarstalet då vi åkt ur i vår. Har tjatat om det tusen ggr, det här laget kommer ingenstans med dom två Jönsarna i båset. En blind höna leder en annan.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Viktigt att laget nu, får en riktigt stark träningsvecka.

Där laget dessutom måste ställas om mentalt, nu är det mycket i deras huvuden, och Sannys kritik om amatörmässigt försvarsspel sätter fingret på problemet.

Låt pucken göra jobbet, varje individ i laget idag tänker för mycket och gör det svårt. Många soloräder något jag knappt kan minnas fanns förra året, när det gick som bäst. Medans man idag vill hitta den perfekta passningen som istället gör laget blir för stillastående och många pass blir fel.

Hockey ska bygga på känsla och ett flow, med att starkt grundspel. Allt vill jag påstå finns i laget men det är för många ljust nu som övertänker varje situation och det flyt man vill ha i spelet skapas inte.

Högre tempo enkla pass rakare spel emot mål, istället för snyggt spel, där man ska hitta den bästa passningen, och tempot går ner och motståndarlaget försvarar med 5 man hela tiden.

Rensa tankarna, bryt ihop, kom igen.

November blir Timrås månad, när alla andra lag känner serielunken i sin prime. Är det nångång Timrå ska vända och ta vara på detta gynnsamma läge är det nu, finns ingen bättre månad att göra det i.

Jag tror på er och ni tror på er, vad är problemet. Gå ut och ha kul, spela avslappnat, men tumma aldrig på det defensiva grundspelet.

Man får 3 poäng även om man vinner med 1-0 eller 2-1.
Kommentera