1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580641 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2244444

Sv: Apropå nånting...
Knylan: Håller med dig till viss del, men tycker vi fortfarande har problem med målskyttet, i min bok så kommer en målis inte hjälpa till där i det långa loppet.
Om vi inte värvar in en liberomålvakt som åker upp och är med i anfallen vill säga..

I en perfekt värld så hade vi fått in en målis, Center och forward. Ut med ett ett gäng forwards ur truppen och låta JJ gå, för i min bok är JJ flera procent svagare än Rajjan.

Får jag bara välja på en forward,/center eller målvakt så väljer jag nog ändå forward i dagsläget..
Om det inte skulle dyka upp en hyperintressant målis som är för bra för att inte hugga på då..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Hur, hur, hur, hur och återigen hur kan en målvakt vara lösningen? Om så målburen spikas igen med plankor så kommer dessa efter tillräckligt många väl placerade skott att ge vika över tre perioder!

Timrå har inget problem med målvakterna. Det är en lika trött kommentar som att anse att domarna ligger bakom denna förlustsvit.

Flertalet spelare behöver skakas om! Jag minns Hedström berättade i någon podd om sin tid i Ryssland. Jag minns inte i ordalag med det var hårda bud ”gör du inte poäng inom tre matcher så är du borta”.

Nu finns ju inte den ekonomin eller ledarstilen i Timrå men krav behöver ställas på spelare som lovade mer. Jag anar att backar som Erixon och Bohm värvades för sitt försvar? Istället har det visat sig att Per Svensson helt plötsligt har ett högre värde på spelarbörsen än dessa två. Så ska det nog inte vara. Sen finns det väl ”två” andra backar som har de allra tuffast bakåt just nu, samtidigt är dessa två de enda vassa vi har framåt.

På forwards sidan så är det i regel en kedja som presterar och ja, det är och var väl rätt väntat. Jag vill naturligtvis se mer av spelare som Alvarez men har svårt att kritisera Rattie och Hanzl såhär långt. Kan man då kritisera någon annan forward? Ja, det kan man nog men vad finns att säga om HA-spelare, flertalet håller inte riktigt på denna nivå.

Allra främst är det en tränarfråga enligt mig. Skaka om och hitta sitt sätt att spela, enkelt om så krävs. Sen behöver någon ut för ersätta med något nytt framåt. Jag tror på en spetsforward för att få lite tid i anfallszon. Sen vill man ju ha en back men förtusan, den uppsättning backar vi har måste väl hitta rätt i sina positioner snart. Det kunnandet finns trots allt hos många om än de ser ut som ett gäng koner just nu.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Sputnik: Mitt förslag är att ta upp både Laleggia och Zajac som forwards.
In med Didde och värva 2-3 nya backar.
Kommentera