1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

583028 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2244529

Sv: Apropå nånting...
FH - avdammad: Jag tycker det är väldigt få personliga påhopp härinne, sedan är såklart inte ens ett sånt ok. Om det inte är så att du menar önskemål om specifika personers ageranden eller att andra har gjort sitt i föreningen. Men då är vi inte överens, sådant tycker jag måste få förekomma i ett sunt supporterforum. Så länge det framförs någorlunda respektfullt och konstruktivt
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
mikenomad: Definitionen av personligt påhopp behöver jag nog inte göra. Det är solklart vad det innebär. Kritik är något helt annat. Men det finns ett antal härinne som uppenbarligen inte vet skillnaden.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
mikenomad:

Håller med som supporter måste man ju få tycka till om ledare, lag mm, vi betalar kalaset och då har vi också rätten att vara kritiska.

Sedan är det ju en jävla skillnad på att framföra att spelare x eller lederen y har gjort sitt i föreningen och förklara varför jämfört med att bara hata mot spelaren eller ledaren och komma med grova påhopp som man har noll fakta bakom.

För mig är det självklart att det första exemplet måste finnas, annars lever vi i en rätt farlig och lättkränkt värld, det andra exemplet ska ju inte finnas för utan motivering/fakta är det ju bara hat.
Kommentera