1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582259 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #2244550

Sv: Apropå nånting...
Den största anledningen till min frustration. Så här ser jag på saken.

1) Lagbygget såg okej ut inför säsongen. Det som förvånade mig var den totala bristen på ett försvarsspel. Man hade ju haft veckor på sig att nöta in detta… Redan i SHL-premiären fick man gnugga sig i ögonen. Oskarshamn fick avsluta i slottet gång på gång. Kom nu inte och säg att vi har många nya spelare in, det har alla lag.

2) När ansvariga för den sportsliga delen ser detta fullständiga haveri är goda råd dyra. Det gäller att AGERA/förändra snabbt. Gör det INNAN vi är cementerade i botten och utan självförtroende. Här är jag vansinnigt skeptisk. Sportsligt ansvariga gör… Ingenting! Då får vi en säsong igen som bottenlag och tappar 1000-1500 pers per match. DET blir betydligt dyrare än om vi tagit in 2 spelare. Jag är övertygad om att supportrarna inte orkar med ytterligare en säsong i SHL där vi inte ens är med och kampas om plats 10-12. Man orkar inte 40 omgångar med ”träningsmatcher” till kvalet. Det lockar inte.

När jag skriver AGERA/förändra menar jag spelare in/ut, förändring av taktik, justera backparen (gjort nu men för sent) etc. Men Timrås sportsliga ledning väljer att bara låta allt rulla på.

Det tog många omgångar innan man splittade på Zajac och LaLeggia, trots att alla såg att det läckte bakåt där. Hur länge får vi vänta på LaLeggia som forward? Kommer de styrande tänka om kring valet av lagkapten? Alltså gör något!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Jag såg er match mot Färjestad. Kan säga som så att det inte är ett bra tecken när en lagkapten(Liljewall) går ut och skyller på domaren i pause. Anledning ni förlorade i andra perioden är för att ni slarvade och att Färjestad spelade bättre.
Kommentera