1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581454 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2244536

Sv: Apropå nånting...
KniveN: Jag kan ju skriva exakt samma sak till dig. Du har ingen fakta, du påstår att mina påståenden är falska, jag påstår att du inte heller har en susning om vad du ylar om.
Jo, kör inte spelarna som Madsen (när vi är i läget vi är i) så har de fel attityd för att spela i Timrå om de vill klara sig kvar i SHL. Ligger man sist, då kan man inte göra som LaLeggia gjorde som sista man mot LHC hemma, det vet alla. Och om de vore första gången han gjort så, fine. Men det va inte ens första eller sista gången den matchen han gjorde så. Då har man fel inställning och attityd. Är man sist måste man spela desperat hockey och framför allt enkelt. Därav bristerna i ledarskap. Om du tittar när Timrå får pucken i egen zon så vet de inte va de ska göra, pressade eller opressade. Det är ALDRIG en spelare med fart under skrillerna som får pucken. Det blir antingen transport av puck och okontrollerad dump som man får försöka jaga ikapp själv, spel upp i mittzon och styrning ner i zon eller så spelar man fast sig i egen zon och tappar pucken. Timrå kommer aldrig samlade och kontrollerade in i zon. Utan man har ingen grundspel vilket gör att motståndarna allt som oftast får tillbaka pucken snabbt då Timrå inte spelar tillsammans utan det är 5 individer på planen.

Du svingar högt om att alla vi har fel, fram med bevis nu själv då istället för att sitta och be hålla igen käften.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Dr.Krykov:
"Jag kan ju skriva exakt samma sak till dig. Du har ingen fakta, du påstår att mina påståenden är falska, jag påstår att du inte heller har en susning om vad du ylar om."
Är du seriös nu? Tror du verkligen att det är så det fungerar? Den som kommer med påståendet har bevisbördan. Jag tar samma exempel igen. Om någon säger "Olofssons farsa betalar för att han ska få istid" då får den personen styrka sitt påstående, det är inte personen som ifrågasätter påståendet som ska bevisa att Olofssons farsa inte betalar.

Det är en jävla skillnad på att kritisera spelet eller spelare och att komma med påhopp på personer, speciellt när personen inte kan få försvara sig. För att förtydliga, det är okej att tycka att en spelare är dålig, inte okej att påstå att han får spela för att pappa betalar. Det är okej att man vill byta ut Nubben, det är inte okej att påstå att han ger sina kompisar mer i lön för att dom är vänner. Om man nu inte kan styrka det.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Den största anledningen till min frustration. Så här ser jag på saken.

1) Lagbygget såg okej ut inför säsongen. Det som förvånade mig var den totala bristen på ett försvarsspel. Man hade ju haft veckor på sig att nöta in detta… Redan i SHL-premiären fick man gnugga sig i ögonen. Oskarshamn fick avsluta i slottet gång på gång. Kom nu inte och säg att vi har många nya spelare in, det har alla lag.

2) När ansvariga för den sportsliga delen ser detta fullständiga haveri är goda råd dyra. Det gäller att AGERA/förändra snabbt. Gör det INNAN vi är cementerade i botten och utan självförtroende. Här är jag vansinnigt skeptisk. Sportsligt ansvariga gör… Ingenting! Då får vi en säsong igen som bottenlag och tappar 1000-1500 pers per match. DET blir betydligt dyrare än om vi tagit in 2 spelare. Jag är övertygad om att supportrarna inte orkar med ytterligare en säsong i SHL där vi inte ens är med och kampas om plats 10-12. Man orkar inte 40 omgångar med ”träningsmatcher” till kvalet. Det lockar inte.

När jag skriver AGERA/förändra menar jag spelare in/ut, förändring av taktik, justera backparen (gjort nu men för sent) etc. Men Timrås sportsliga ledning väljer att bara låta allt rulla på.

Det tog många omgångar innan man splittade på Zajac och LaLeggia, trots att alla såg att det läckte bakåt där. Hur länge får vi vänta på LaLeggia som forward? Kommer de styrande tänka om kring valet av lagkapten? Alltså gör något!
Kommentera