1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

578002 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2244521

Sv: Apropå nånting...
Dr.Krykov: Är ju precis det som är problemet med dig och flera andra, ni inbillar saker sen skriver det som fakta trotts att ni inte har en aning vad ni snackar om. Spelarna kör kanske inte som Madsen varje byte, men det säger ju inte att dom har en attityd som inte fungerar i ett bottenlag.

Det är personen som kommer med påståenden som har "bevisbördan". Man kan inte komma och snacka en massa skit (för det gör du när du inte vet vad du pratar om) och sen komma och säga att motparten ska bevisa att du har fel, precis som religiösa gör när det gäller gud.

Behöver inte vara släkt med någon eller vara nöjd med resultaten för att tycka att det är idiotiska att snacka skit om klubben man påstår sig brinna för.

Det är helt okej att vara besviken och kritisera, men kritisera då saker där du vet hur det ligger till, hitta inte på negativa saker om klubben eller individer. Ta Olofsson tex, folk skriver att han inte bryr sig för att hans farsa har pengar, att han får spela för att hans farsa betalar för det, att han inte har psyke för att spela på den här nivån. Tyck att han är dålig på hockey men knip igen om saker du/ni inte har en aning om.
Folk skriver att Nubben ger sina kompisar dyra kontrakt för att dom är vänner, backa upp med någon fakta eller håll käften.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
KniveN: Ingen rök utan eld.....
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
KniveN: Jag kan ju skriva exakt samma sak till dig. Du har ingen fakta, du påstår att mina påståenden är falska, jag påstår att du inte heller har en susning om vad du ylar om.
Jo, kör inte spelarna som Madsen (när vi är i läget vi är i) så har de fel attityd för att spela i Timrå om de vill klara sig kvar i SHL. Ligger man sist, då kan man inte göra som LaLeggia gjorde som sista man mot LHC hemma, det vet alla. Och om de vore första gången han gjort så, fine. Men det va inte ens första eller sista gången den matchen han gjorde så. Då har man fel inställning och attityd. Är man sist måste man spela desperat hockey och framför allt enkelt. Därav bristerna i ledarskap. Om du tittar när Timrå får pucken i egen zon så vet de inte va de ska göra, pressade eller opressade. Det är ALDRIG en spelare med fart under skrillerna som får pucken. Det blir antingen transport av puck och okontrollerad dump som man får försöka jaga ikapp själv, spel upp i mittzon och styrning ner i zon eller så spelar man fast sig i egen zon och tappar pucken. Timrå kommer aldrig samlade och kontrollerade in i zon. Utan man har ingen grundspel vilket gör att motståndarna allt som oftast får tillbaka pucken snabbt då Timrå inte spelar tillsammans utan det är 5 individer på planen.

Du svingar högt om att alla vi har fel, fram med bevis nu själv då istället för att sitta och be hålla igen käften.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
KniveN: Det är här väl för fan ett fritt forum där man får lufta sina tankar och idéer och frustration och besvikelser? Eller ska var och en sitta tysta med vad man tycker om Timrås situation just nu? Vem som helst får tro, tycka vad dom vill. Och det här med att kritisera, vilket blindstyre som helst ser väl att det är nåt som inte står rätt till i spelet? Måste jag veta exakt vart problemet är i spelet om jag ska tillåtas visa mitt missnöje?
Fan du låter ju som Nord Korea (Modo) där alla ska vara följsamma och nöjda med situationen och benhårt tänka på vad som får skrivas eller inte.
Folk slänger ur sig saker, tänker saker om Timrå..så gör människan i största allmänhet i övriga livet också!
Alla här älskar sitt Timrå IK, att kritisera och hylla tillhör supporterlivet! Lev med det!!!
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
KniveN: Håller med.
Citat: Social värdegrund.

Vi kan se ett allt mer förhärdat klimat i och omkring vårt leverne, en trend med hårda ord och en tuffare attityd blir allt mer tydlig. Vi människor påverkas från så många fler håll idag jämfört med hur det sett ut historiskt, med allt fler tv-kanaler, Internet och sociala medier, ständig närvaro genom mobiltelefoner och så vidare. Det ställer allt högre krav på oss som människor om hur vi förhåller oss till varandra. På vilka premisser vi umgås med varandra, det sociala umgänget både virtuellt och reellt. Även om formerna förändras för social samvaro är grundförutsättningarna alltid desamma, att visa varandra respekt och empati ett krav för att fungera i sociala sammanhang. Att tidigt lära sig de sociala koderna och att bli en god medmänniska underlättas enligt mitt förmenande genom att man får kunskap i vett och etikett. Detta är inte minst viktigt att göra tydligt i den virtuella samvaron där man många gånger kan gömma sig bakom en anonymitet. Vi ser ofta exempel på mobbing i den virtuella världen, många gånger ursäktas detta genom att man inte öga mot öga måste stå för sitt beteende. Här finns mycket att vinna på att träna sin empatiska ådra, där man lär sig hur det upplevs och känns hos en medmänniska som blir orättvist behandlad.

Sociala värdegrunder handlar väldigt mycket om att visa hänsyn och att respektera varandra. Det ger en förståelse för devisen om att vilja bemöta andra så som vi själva vill bli bemötta. Hur vi uppträder på ett bra sätt mot andra människor påverkar också vår tolerans och öppenhet för att alla är olika och har olika förutsättningar. En tolerans som är värdefull i alla sammanhang och som tränar oss i att ta till oss av nya intryck och värden. En kunskap som förbereder oss för livet och hur vi blir goda medmänniskor. En kunskap som lär oss hur vårt agerande påverkar våra medmänniskor, och som lär oss hur vi fungerar bäst tillsammans.
Kommentera