1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581461 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2244524

Sv: Apropå nånting...
KniveN: Det är här väl för fan ett fritt forum där man får lufta sina tankar och idéer och frustration och besvikelser? Eller ska var och en sitta tysta med vad man tycker om Timrås situation just nu? Vem som helst får tro, tycka vad dom vill. Och det här med att kritisera, vilket blindstyre som helst ser väl att det är nåt som inte står rätt till i spelet? Måste jag veta exakt vart problemet är i spelet om jag ska tillåtas visa mitt missnöje?
Fan du låter ju som Nord Korea (Modo) där alla ska vara följsamma och nöjda med situationen och benhårt tänka på vad som får skrivas eller inte.
Folk slänger ur sig saker, tänker saker om Timrå..så gör människan i största allmänhet i övriga livet också!
Alla här älskar sitt Timrå IK, att kritisera och hylla tillhör supporterlivet! Lev med det!!!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
snushane: Skrev det här i mitt inlägg "Det är helt okej att vara besviken och kritisera" Du verkar ha missat det då du skriver "Det är här väl för fan ett fritt forum där man får lufta sina tankar och idéer och frustration och besvikelser?" Eller varför kommer du annars med den kommentaren?

Det är en jävla skinnad att kritisera spelat och att påstå att Olofssons farsa betalar för att han ska få spela som var ett av mina exempel. Eller skrev jag att man inte får kritisera spelat?
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
snushane: Jo lufta besvikelse och tycka att det är skit måste vi få göra MEN personangrepp och nidnamn på spelare och ledare i vår organisation tycker jag att vi kan ställa oss över, är du Ok med det?
Jag vill också se en ny coach/tränare, vem nu det kan vara.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
snushane: Det är inte svart och vitt. Klart man kan vara förbannad och besviken. Men att syssla med personliga påhopp som en del gör är aldrig ok. Antar att det mest är gubbar härinne, men många beter sig som finniga tonåringar utan förmåga till impulskontroll.
Kommentera