1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

580477 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2244424

Sv: Apropå nånting...
KniveN: Räcker med att titta hur de beter sig på planen för att se vilken attityd de har. Hur de är som personer bryr jag mig inte det minsta om. Ska göra de enkelt för dig, vem tror du har bäst inställning utav Madsen och Olofsson? Ganska enkelt va?

Då va Ante och gjorde succé i FBK senast Timrå va i SHL, ännu enklare, då har vi ju facit på vem som är den felande länken i tränarstaben, Fredrik Andersson som har de yttersta ansvaret över a-laget. Han är ju huvudtränare trots allt.

Vad är det för info du sitter på då som kan avfärda allt jag säger som skitsnack? Eller har jag lika mycket aning som du kanske? Dvs vi vet bara det Timrå kommunicera ut till oss fans, dvs, inget. Tränare är ständigt nöjda med små fall framåt, Nubben letar men hittar inget. Och medans alla dessa floskler basuneras ut vecka efter vecka så gräver Timrå IK ner sig mer och mer i tabellen.

Men så antingen är du släkt med någon av de ansvariga som du försvarar så helhjärtat eller så tycker du att de vi ser match efter match är helt ok.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Dr.Krykov: Är ju precis det som är problemet med dig och flera andra, ni inbillar saker sen skriver det som fakta trotts att ni inte har en aning vad ni snackar om. Spelarna kör kanske inte som Madsen varje byte, men det säger ju inte att dom har en attityd som inte fungerar i ett bottenlag.

Det är personen som kommer med påståenden som har "bevisbördan". Man kan inte komma och snacka en massa skit (för det gör du när du inte vet vad du pratar om) och sen komma och säga att motparten ska bevisa att du har fel, precis som religiösa gör när det gäller gud.

Behöver inte vara släkt med någon eller vara nöjd med resultaten för att tycka att det är idiotiska att snacka skit om klubben man påstår sig brinna för.

Det är helt okej att vara besviken och kritisera, men kritisera då saker där du vet hur det ligger till, hitta inte på negativa saker om klubben eller individer. Ta Olofsson tex, folk skriver att han inte bryr sig för att hans farsa har pengar, att han får spela för att hans farsa betalar för det, att han inte har psyke för att spela på den här nivån. Tyck att han är dålig på hockey men knip igen om saker du/ni inte har en aning om.
Folk skriver att Nubben ger sina kompisar dyra kontrakt för att dom är vänner, backa upp med någon fakta eller håll käften.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Dr.Krykov: Freddan och Ante kör ju något sorts delat huvudansvar.
Kommentera